K och jag



Ganska ny bild på mig och Karin, som jag är med just nu<3 Det var någon gång i augusti, dagen då skolan började igen efter det långa sommarlovet. Det var den nyaste bild jag hittade, för ni vet att jag inte orkar ladda upp nya bilder hela tiden. Vet knappt vart sladden som man behöver här.


Hemma från skolan! Drar till Fjällbacka


Vi ska träffa Felix och bada.


Vi åker till detta huset<333

Hej alla! Just nu så sitter jag och Karin i soffan, som vi gör typ varje vecka. Nåväl, vi ska åka till Fjällbacka lite senare för att slappa, ta hand om söta Felix (min chihuahua som en annan familj tar hand om när vi inte kan, om ni har missat det). Alla  bilder däruppe visar hur vi hade planerat helgen. Kommer antagligen inte kunna blogga supermycket, för mamma och jag ska baka och mycket annat. Så hoppas att alla förstår det ;) Men i alla fall, just nu så kollar jag på skräckfilmen Barnhemmet med K. Längtar till att vi ska svänga av vid McDonalds och äta varsin god QP-meny och pappa och jag äter en McFeast (stavning, förresten så äter jag bara en halv). Måste gå!

Your my life and will be a very long time. Hope u love me too.
Always your.


Sleepy me<3

Godnatt alla sötizar! Bloggar mer imorn:) Brownie säger godnatt till er! Hon har det bra i himlen<3


Min önskelista!

Jag bloggar fortfarande på appen och den funkar faktiskt! Bra va?? Har inget att blogga om så nu lägger jag upp en bild på min önskelista! Alltså till min födelsedag:)


Blogg.se

Detta inlägget gör jag på blogg.se appen. Testar om den är bra:)


För att du är den bästa!



Jag som en ond vampyr




Såhär skulle jag se ut som vampyr. Med en överdrivigt vit hy, så att det ser ut som ett kilo puder, röda ögon som får en att drömma mardrömmar om nätterna och ett annat ljus i ansiktet, på något sätt. Det var allt jag redigerade. Hur skulle jag vara som vampyr irl om jag såg ut såhär?


Taken!



Creepy pictures!:O

Nu har picnik fått fram halloween grejerna! Jag såg det idag och så tänkte jag att varför kan inte jag testa? Så det gjorde jag. Så här blev resultatet:

I'm a alien!

Who ho:)


Piano för mig också!

Hej alla sötizar<3 När jag läste Janines inlägg så tänkte jag på att jag också hade piano idag:) Såklart så glömde jag inte bort det, jag bara tänkte inte på det för en nu. I läxa har jag bad romance med lady gaga, alltså ackorden (stavning). Och love story med taylor swift.
Jag tycker att det är roligt med piano men pinsamt om man göra fel inför pianoläraren:O


Snart piano


Jag har gjort bilden över på fem minuter :D I alla fall, om 20 minuter så ska jag gå och spela piano. Vet inte om det ska bli kul eller jobbigt. Men nu så ska jag ta lite oboy, så måste sluta snart. Pianoläxan måste göras, skit i h******! Nu är jag så arg. Är trött på läxor. Men jag får bita ihop, klä på mig andra kläder och bara kämpa.










Fy f*n vad jag har tråkigt!

  Sitter här på min hårda stol och har verkligen INGET att göra!
Vad kan man göra när man har tråkigt?

1: Se på film

2:Gör läxor

3:Blogga

4??

Har någon nåt tips??



Hösten kommer:/

Seriöst, jag ser att det faller gula löv hela tiden. Japp, hejdå sommaren jag kommer sakna diig!<3


Otur!

Idag på en rast så skulle jag och Cornelia göra en tävling med sparkarna. Man fick sparka 10 steg och sen så skulle vi se vem som kom längst. Sen så åkte vi ner för en backe men det hände inget där. Men sen så var det väldigt lerigt och så förståss så halkar jag och ramlar med sparken. Jag blev helt lerig och det gjorde ONT kan man säga. Och inte nog med det, jag hade också min nya bruna volang tröja från GAP som jag la upp förut. Och det blev ett stort hål i tröjan och byxorna blev helt leriga! Undrar vad mamma säger om att jag förstör min nya tröja efter 2 dagar. Sån otur hade jag idag.

Ja nästan, för mig:)


Är sugen på att beställa ett skal!

Jag blir så arg men endå glad över att kolla på dom söta mobilskalen från fokiwa (Fokis webbshop)
Är sugen på att beställa ett sånt skal! Fast isåfall ska jag beställa till min ipod 4 för jag har ingen iphone:/
Man kan ju alltid göra hundminen till ens föräldrar men om inte det funkar så är det dags att börja tjata:)
Haha ne men jag fyller år 1 november så jag kanske kan önska mig. sidan hittar ni här:http://www.fokiwa.se/



Hej!



Det förklarar allt. Hinner inte blogga så mycket, tyvärr. Nu så sitter jag bara i soffan och degar. Vad gör ni, alla läsare? I alla fall, lägger ihop mina kläder i väskan för att dra till zumban. Ha det bra!<3


Loppmarknad på en parkering?

Hej alla sötizzar!<3 Istället för liseberg så åkte vi till slottskogen. Men sen så såg vi att det var en loppmarknad på en jättestor parkering vid slottskogen! Haha det var tydligen den sista dagen på året som dom fick ha det. Och det var typ fullproppat med människor och kläder o massa mer! Jag köpte en tjock tröja som var brun för 20 kr!
billigt va??? Märket var Zara. Karro köpte en T-shirt för 5 kr och ett par skor för 15 kr!
Såklart så tvättar jag tröjan innan jag änvänder den.
Det var iallafall roligt. Tyvärr så tog jag inte kort på loppmarknaden så det blir ingen bild på det.
Har inte mycket mer att skriva så hejdå!
PS: Nu har Janine gått.

Random bild..


Breakfast!<3


Calle och Magnus äter frukost nu eftersom att de måste skynda sig till Calles fotbllsträning. Vi sitter bara i soffan och tänker på våra toast som strax är färdiga och vad vi ska skriva just nu. Haha! Den här dagen kommer bli rolig. Kanske vi ska åka till Liseberg? Alicias mamma ska ta med oss dit, sa min mamma då.
Fast nu så trökar vi bara. Men vi kommer nog uppdatera bloggen senare.
Hejdå! Love ya!


Godnatt<3



Godnatt alla sötizzar!<3 Hoppas att ni har haft en bra lördag.
Love ya!


Våra tröjor!

Nu lägger vi upp en bild på våra nya tröjor från GAP!
Dock så är tröjorna samma på bilden. Fast vi har bara fixat den andra. Men Janines tröja ser precis ut som den vi fixade. Men orka ladda över 1 ny bild bara för det;)


Gossip Chloe




 Borta va? Lilla gumman, glöm det. Hej alla tonåringar, Gossip Chloe här. Er ända källa som gräver upp allt ur Janines liv. Skvaller är mitt yrke, mitt liv. Fota är en sak jag älskar också. Nu så går vi till min ända och vanliga regel som aldrig kan brytas. Du får aldrig reda på vem jag är. Om ni förstår, så fortsätt att höra om de bra nyheterna som inte handlar om regler. Det finns inga regler i mitt yrke, bara den regel jag berättade. Så även om Janine vill att jag slutar lägga mig i hennes liv, så gör jag det aldrig. Det är säkrast att inte ens visa en bild på mig. Fast en liten bild på mig får du allt se, kolla på bilden längst upp åt höger.

Nu till skvallret. Skolan går bra för Lil J. Matten får henne att må bra, engelskan går som vanligt fint och svenskan är hennes bästa ämne, har jag tagit reda på. Den här veckan har varit ganska rolig, måste jag säga. Jag förföljde henne upp till den nya frisörsalongen på Prinsgatan. Där så var det fest. Jag tog på mig en svart peruk, mitt vanliga röda läppstift och stirrade med mina isblåa ögon. Nu är hon väldigt glad eftersom hon har köpt mer saker till sitt nya rum. Varför tänker hon så mycket? Vad menar hon när hon ger en sådan frånvarande blick? Det ska jag ta reda på. Ska skriva upp det i blocket *skriver upp*. OBS! Nu loggar någon mer in på bloggen, ser jag tack vare min speciella mini dator som visar allt. Jag kan t.o.m. logga in på J´s dator. Fast fann inget intressant igår när det hände.


Sådan mor, sådan dotter



Hej, det är J här, igen. Mamma och jag var på stan, som jag skrivit. Vi båda älskar det! Haha!
Mamma pratar med pappa just nu i våpr lilla hall om vilken fin restaurang de ska på när jag är hos Lissa. De ska på Linnéa. Jag är nästan arg! Mamma och jag hade ju planerat att gå dit för första gången ihop, men nu så ska de dit, inte jag xD. Det är ett annat intresse vi har, matlagning.

Nu är det reklam på TV:n. Jag bara suckar och längtar tills jag får komma till Alicia. Det ska bli så kul!
Då kan vi äntligen blogga ihop. På tal om att blogga, så har den där sjuka Gossip Chloe inte synts till och fotat mig mitt framför näsan på mig. Hon är visst... borta. Det är värt att fira! Hurra!


Hemma från stan med...




Maria Montazamis nya läppstift! Har köpt den med mamma. Den är så fin!!! I alla fall, har inte hunnit blogga, eftersom min damp-data pajade igår. Men nu så funkar den. Retar mig så mycket på problemet. Nu segar den också. Alicia, blogga INTE mer förräns jag kommer, måste hinna ikapp dig lite.

Nu sitter jag i soffan med mammas Fillippa K tröja, som är av silke. Den är blå med tigerränder. Kan ni föreställa er den på mig? Den är ju ner till knäna på mig. Måste byta om tilll senare, när jag ska äta kräftor hos Allie. Måste dra nu!


<3 <3 <3




Före och Efter:

Nyss så sminkade mamma mig och här är resultatet:

Dock brukar jag inte sminka mig, jag gjorde det bara som en kul grej:)
Vad tycks?


Fluffigt löv??

När mamma och Magnus var ute och sprang så hittade Magnus ett löv som verkligen var fluffigt! Dom tog med det hem och jag trodde inte ens att det var ett äkta löv. Kolla bara>>>>>>>>>


Vad var det jag sa?;)
Haha


Om 4 timmar kommer...

....Janine!
Och då kan vi äntligen blogga tillsammans innan alla andra gäster kommer;)
Jag fick 3 st jättefina saker av mamma. En GAP hoodie och en jättesöt volang tröja,(Också från GAP) och en svart glittrig GAP väska. Lägger upp bilder senare.

PS: Janine, kanske du får något också;)

Har städat hela mitt rum och tömt Brownies bur.
Nästa vecka ska jag kolla i en djuraffär om det finns hamstrar.
Men inte just nu.
Vet ni, även fast jag gick upp 8:30 så åt vi frukost klockan 11:50
Haha:)))) Har inget att göra nu, bara trökar framför datan.
Men jag uppdaterar senare på dagen.


I touch the heaven


Ziperall!


Vem vill inte ha en sån här?Oo
Av dom som visas här ovanför så skulle jag helst vilja ha den rosa eller den rosa med ränder.
Dom kostar lite olika, typ runt 699-999


Trust^

^
Nu gör jag som jag  skrev att jag att jag skulle göra.


Me me and more me!:)


Sitter i soffan med popcorn fullproppat i munnen. Iallafall så gjorde jag ett liten bild som jag visar nu.


Myspys!<3

Hej alla sötizzar!<3  Snart så ska vi sätta på en film. Lägger ut trailern senare.
Är så trött nu, jag kan lika gärna gå och lägga mig;) Nej men nu ska jag berätta en konstig dag.
Jag, Martina och Cornelia skulle vara med varandra idag. Vi skulle vara hos Martina. Men Cornelia hade cykel så hon cykla och Martini och jag åkte buss. Men när jag o Martina hade gått av bussen så märkte hon att hon inte hade nycklar med sig och ingen annan var hemma! Så vi fick åka till hennes systers skola och hämta hennes nycklar som tog jätte lång tid. Och Cornelia var säkert redan framme. Sen när vi äntligen kom hem så ringde Cornelia oss och sa atta hon först hade åkt hem till Martina och väntat där i kanske 20 min. Sen så cykla hon till närmaste busshållplats och trodde att  vi skulle komma. Sen så cykla hon hem till Martina igen och väntade och väntade. Hon trodde sen att vi hade åkt hem till mig. Sen så cykla hon hem till sig men så märkte hon att hon inte hade nycklar. Så hon cyklade till busshållplatsen igen och väntade. Sen cyklade hon hem igen och så såg hon att ett litet fönster var på glänt hos henne. Så hon tog typ en stegel och försökte komma in. När hon äntligen hade kommit in så ringde hon oss och så sa vi att hon skulle komma till oss.(Om hon ville)
Detta tog cirka 3 timmar!
PS:Hon hade ingen mobil med sig...
Jobbig dag C?;)


Simpson filmen!:)


så ser jag på simpson filmen! Det här är den sista kvällen hos pappa för imorn åker jag till mamsi.
Tyvärr har jag inte hunnit blogga så mycket idag men snart kommer jag blogga mycket mer.
Har inte så mycket mer att skriva så hejdå!


Lektion på Botaniska trädgården



Jag är hon med rosetten i håret, åt höger. Tyvärr så står jag bakom han i grön hoodie, som jag inte vet om jag får använda namnet på. I alla fall, vår guide som skulle berätta om alla tråkiga slags växter, Helen, står framför mig, som inte går att missa. Hon går inte att missa, asså. Nu måste jag gå! Puss!

P.S. Just då så kollade vi på köttätande växter, om ni undrar.


Ta en paus?



Det här är till dig, Alicia: Om du inte orkar att blogga på en vecka eller något efter det som hänt Brownie, så ska du aldrig i livet göra det. Om du behöver en paus, så kommentera det här och skriv vad du känner. Du är stark, gumman. Kom ihåg att jag alltid ställer upp för dig och allt som får dig att må dåligt får mig att må lika dåligt.

Jag älskar dig, syrran. Öppna dig för mig, jag vill hjälpa dig.


Ska på Amies mammas invigning




Hej alla! Borde ha bloggat lite mer igår. I alla fall, idag så ska jag och Amie på Amies mammas frisör-invigning. Hon ska öppna sin tredje eller fjärde salong på Prinsgatan idag, tid vet jag inte. Alla som läser detta, hon äger på att klippa!

Just nu så kollar jag på South Park. Eric Cartman är absolut min älskling<3 Kenny kör i en slags bil med Cartman nu. Haha! Visst är South Park kul? Det är ju fail samtidigt som det kan bli lite seriöst.

Om jag eller Lissa inte skrivit det, så ska Lissa ha en slags kräftskiva. Det kommer tre familjer dit. Jag är också bjuden dit, så jag ska hålla henne sällskap. Längtar redan efter att få omfamna henne. Åh, bara två elr tre dagar , sex timmar och 29 sekunder kvar, enligt min klocka runt armen som klämmer så in i satan.


To school!

Hej alla sötizar! Tog en paus från bloggandet men jag är tillbaka nu. Jag har lite bråttom för jag måste till skolan.
Vi ses snart J!




Ledsen och är med Amie



Så här mycket gråter jag när jag tänker på söta Brownie. Alicia, varför ringde du inte, gumman?
Du borde veta att din egen syrra kan stötta ibland<3 Ring så fort du ser det här.

Just nu så sitter jag och min kompis Amie i soffan. Vi har lagat chips med en underbar dipp, som vi lärt oss från hemkunskapen. Vi kollar på Extreme Home Makeover på 3:an. Ett ganska kul program. Ska till Pizza Hut med Mamsi lite senare. Ska kolla mer på TV:n nu. Ha det bra!

All styrka till dig, Lissa!


R.I.P Brownie:((<3

När jag kom hem efter pianot skulle jag kolla till Brownie.
Men jag såg att hon inte andades! Jag fick panik och öppnade buren och där låg hon död.
Jag är jätteledsen:(! Jag kan inte sluta gråta! Pappa bygger en grop som vi ska lägga Brownie i.
När jag var ledsen gick jag bara till dig.
Att se dig sova i min famn.
Du gjorde mitt liv roligare,
och nu är du borta.
Du har varit den bästa hamsten som jag haft.
Tack för allt Brownie.
Jag vet att du kommer ha det bra i djur himlen.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra.
R.I.P






Pianolektion



Jag lägger ut en skämtbild på mig<3 Visst är jag snygg? xD Men i alla fall, snart är det pianolektion. Ibland suger det, ibland inte. Måste gå! Puss!



Till borås!

Hej alla sötizar! Idag ska alla 5:or åka till borås och bada! Askul!!
Därför har vi sovmorgon till 8:45. Nice xD Jag kommer hem ungefär vid 4 så kommer inte blogga under dagen men kolla under kvällen vetja:) Janine kommer nog blogga på dagen. Mmm...
Hejdå!
Love ya!



Ett litet skämt;)



Idol!


så kollar jag på idol! Jättespännande:)
Mmm... Nu har jag äntligen städat helt klart mitt rum och det ser fint ut igen. Hihii:o
Pappa ska typ spela innebandy nu. Han kommer hem halv 11. Kanske sover då... Har inte  mycket att skriva mer än grattis!, till dom som gick vidare i idol!

Love ya!




Zip it!


Hej alla söta läsare! Tänkte visa upp en rolig sak som mamma köpte till mig.


Haha! Det är dragkedjor som håller ihop den;)


På landet




Här kommer en bild från landet, som jag inte hann lägga upp. Jag sitter bland hö, som ni ser. Det är nog lite roligare att vara i stan, men det är mycket mer avslappnande på landet. Mamsi har ringt alldeles nyss och sagt att vi ska gå hela vägen upp till Nordhemsskolan efter zumban :( God, please help me! Puss!



Var på gympan



Jag visar en bild på Rihanna för att hennes musik spelades typ hela tiden<3 En bra sak, enligt mig.
Vi hade ganska kul på gympa, måste jag erkänna, trots att jag inte är direkt bäst på bollspel. Lite senare så ska jag slänga ihop mina kläder i min Adidas-väska och dra till zumban. Ja, vad mer kan jag ska jag skriva? Jo, att jag är med Karibn och stirrar på mitt glas med jättemörk O-boy. Nu måste jag gå!


Pannkakor till kvällsmat!

Japp, vi hade smet över så varför inte? Haha:) Gott gott<3

Inte klar

Snart klar

Klar! Med lite för mycket socker;)

Two and a half men!


Just nu så kollar jag på Two and a half men! Jättekul:) Ska snart göra iordning mig för att sova men inte än.
Har inte mycket mer att säga så hejdå!
Love ya!


Me and my daddy!


Frågor!

Nu får ni ställa frågor om ni undrar något speciellt. Jag lovar att svara på frågan och att lägga upp det på bloggen.
:))

Dagens outfit!

Blå blommig tröja: Lindex
Blått linne med spets: H&M tror jah;)
Jeans med skärp: Kappahl

Jag idag









Måste städa:/

Nu säger pappa att jag måste städa mitt rum och göra rent hamsterburen. Tråkigt men bra att göra...
Så jag får blogga lite senare på dagen. Men idag ska jag nog inte göra något speciellt. Kanske bara vara hemma och göra nåt. Vi får se;)
Love ya!<3


Är på landet med Sofia



Så här glad är jag idag! Hej förresten, allihopa. Idag så ska jag inte göra alls mycket förutom att stirra ut genom våra fula och smutsiga fönster på det tråkiga vädret. Men jag är glad för att jag har tid att blogga<3
Vi kommer gå en långpromenad med mamma och Felix och senare hjälpa farfar med någon trök sak. Förresten (om jag inte skrivit det), så har vi köpt min Laura Ashley säng nu, fast vi ska hämta den i Stockholm. Alltså, så ska jag och mamma lägga ut allt annat i rummet på blocket nästa vecka och shoppa mer! Ska snart måla väggarna vita. ska lägga upp bild när rummet är färdigt.

Love ya!


Sleepy mee<3

Godnatt alla sötisar! Älskar er<3

Picnik premium!


Hello kitty festival!:P

När jag var liten så älskade jag hello kitty! Och då menar jag verkligen att jag älskade det;) Så på min födelsedag så hade jag allt med hello kitty! Kolla bara!!<3
Hello kitty glasstårta som mamma gjorde.
Hello kitty piñata! (Stavning)
Princess tårta som vi beställde.
Ja så mycket gillade jag hello kitty när jag var liten;)

Dagens.......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Haha!, Mamma gjorde den på halloween:)

I'm home!<3

Nu är jag hemma efter en rolig dag hos Emelie! Ville och Cv kom hem till Emelie och vi hade jättekul!<3 Ja, Cv är då Emelies kille o Ville är min;) Anyway.... Karro ska sova över hos sin kompis och då blir jag o pappa ensamma. Antar att vi kanske hyr en film till ikväll eller nåt annat. Och så ska vi hämta saker hos mamma som min hamster också. Japp, har inte mycket mer att skriva så hejdå!
Love ya!



Dagens outfit!






Är hos Emelie!<3

Hej alla läsare! För det första så säger jag förlåt för att jag inte har hunnit blogga igår. Det är för att jag och Ida stack hem till Emelie för att fixa oss för discot. Japp:) Jag sovde över hos http://emmiesangeel.blogg.se/ alltså Emelie. Gå gärna in på hennes blogg! Den är ganska ny så hon har inte skrivit så mycket. Mmm... Vi väntar på att 2 andra personer ska komma. V och Cv alltså;) Hihihihi<3

Love ya!

Emelie!<3


Läsarfrågor-dags






Hej alla läsare! Ville bara säga att om ni har många frågor som ni inte hunnit skriva, så kommentera då och ställ frågan. Jag kommer svara så snart jag kan, men det blir antagligen imorgon (lördag). Men det klarar ni väl? Jag ville också säga att ni mer än gärna får kommentera mina inlägg<3 Ni behöver inte det, men om ni inte förstod något eller tänker på något, skriv bara. Det skulle vara roligt :)



Kollar på Provect Runway, snart fest!



Hej alla! Snart ska jag och Sofia gå på Frälsisarméns gårsfest. Sedan så drar vi till landet. Fast festen börjar kl. 6, så vi har exakt en timme på oss att fixa oss i ordning och packa för landet. Alicia, kan du inte blogga? :( Saknar dig! P.S. Ska nog ta på mig mina Juicy kläder ikväll :D Ska lägga upp. Vi har fått 17 läsare, har jag sett! Jättebra!

Ha det så bra!


Ska se på Gnomeo och Juliet!

Snart ska vi sätta på en film, och den filmen heter Gnomeo och Juliet! Haha, har inte sett den, har ni??<3
Lägger ut en trailer här



En läsar fråga!

Kul att få en läsar fråga;)

Ungefär hur mycket kostade ett skal? (:
__________________________________

Det beror på, För varje liten sak så kostar det. Men det beror på hur många saker man vill ha på.
Janine gjorde mitt, men jag tror att det kostade runt cirka 800 kr. Fast hon köpte dom i bangkok på beauty mobile.



Love ya!


Kollar på Sex and the city



Hur mår ni alla, egentligen? Jag har varit lite krasslig i veckan, men är för det mesta okej.
Sitter med ett glas Oboy i knät samtidigt som jag skriver detta. Önskar förresten att min skola också hade klassfest :( Har sett att vi har väldigt många läsare nu. Det är jättekul! Om ni blir det dubbelt så kan vi göra bloggen bättre och bättre genom att fixa med den mer, lixom.

Jag tipsar om Karins blogg, karlife.bloggplatsen.se. Alla som bara tar en liten titt, tänk på att hon inte bloggar varenda dag, direkt. Så bli inte besvikna om det tar lite tid. Fast bra är den<3 Ok, nu kommer min favvo-scen. Puss!


Gossip Blair här<3


Eran enda källa att få reda på mycket om A



2 saker: 1: Det är ett skoldisco på fredag, Jag vet att Alicia kommer gå på discot, Det gör hon alltid...
2: Alicia och Martina fick uppdrag av sin lärare att bestämma film som klassen ska se på snart. Alltså på en bio :P
Dom valde spy kids i 4D! NICE, Nej jag är inte mycket för sånna filmer.


Juicy koftan!

Jag skrev ju att jag skulle lägga upp en bild på den nya juicy koftan och jag ska hålla mitt löfte och lägga upp en bild nu. Vad tycks??



Brownies hamsterbur!

Idag skulle jag städa Brownies bur och då kom jag på att jag kunde göra något roligt med buren och det gjorde jag! Kolla-----

Skrev Brownie med godispinnar för hamstrar! Fick pinnarna av Janine;)


Till Janine!

Hej J! Jag saknar verkligen diig!
 Vi måste träffas!
! Martina och jag pratade idag om att vi tre skulle göra något snart.
 Hoppas att du kan det:)
 Isåfall kan vi vara hemma hos dig eller det går bra hos Martina eller mig men helst hos dig!
 Ring eller smsa mig, snälla!?
Älskar diig syrran!<3


En bild på underbara Janine<3


Önskar miig<3




Hemma från en lång dag;)

Hej alla sötizar!<3 Idag har det varit en lång men jätterolig dag för mig. För det första så hade vi musik i skolan, och som ni vet så älskar jag musik! Och för det andra så var jag hemma hos Martini! (Martina) Och det tredje var att min juicy hoodie har kommit! Den var jättesnygg:) Lägger upp bild senare... Och det fjärde är att jag hade piano idag. Och i läxa fick jag love story med taylor swift. Japp det var min dag. Har inte mycket mer att skriva om förutom att jag saknar dig med J!
Love ya!



Top Model



Kollar på Top Model<3 Men idag så tog vi skolfoto. Lägger upp bild på fotot när det kommer. Bjuder på ett foto av mig och Allie (Alicia, asså, men kommer kalla henne Allie). Om ni undrar varför jag inte lägger ut bilder från samma dag så ofta, så är det för att jag inte hinner. Men ska snart börja med det.

Såg att Gossip Chloe hade skrivit. Blir lite förbannad :( Nu ska jag se vem som vinner Americas Next Top Model.
Love ya! Förresten: Hoppas starkt på att Danielle vinner hela skiten.


Gossip Chloe!<3



Hej Sverige, Gossip Chloe här. Er ända källa som kan berätta allt om den begåvade bloggaren, Janine.
Jag sitter som sagt i min hemliga bil utanför ett uselt café vid J´s lägenhet mitt i stan. Bra att jag kan shoppa lite. Det är massa lampor tända i den lilla och prydliga lägenheten. Nå, vi går till mina nya hemligheter.

Janine tänker på olika saker. Man ser det på hennes min med hennes vänner.
Hon har planerat att ta med en av hennes "bäzzor", som ni kallar det, till det trista landet.
J, om du ser det här, sluta åka upp dit. Jag avskyr landet. Du vet inte hur jag är när jag är grinig. Du är helt klart skyldig mig en Juicy Couture tröja. T.o.m. en Louis Vuitton, om jag ska vara ärlig.

Min boss borde befordra mig snart. Allt går som han ville. Förresten, Janine längtar mycket efter Alicia, min kollegas skvaller-


Dikt om systerskap



Den kärlek man ger, kan ingen annan
få än sin käraste syster.
Ingen kan förstå,
som en syster.
När man gråter, så vet man alltid
att sin syster är där.
En syster ger kärleken alla behöver.
En man kan berätta
sina hemskaste hemligheter för.
En man alltid
kan lita på.
Jag kan gråta, men då lyfter jag bara på
telefonen
för att prata med henne.
I mitt hjärta, så finns du för alltid.
Kram
Din syster.



Anne Frank´s dagbok



Hej alla! Läser denna bok: Anne Frank´s dagbok. Har fått den som en extra engelska läxa, eftersom glosorna är lite lätta. Den är väldigt tjock och är på engelska. Jag tipsar om boken för att den har fått hela min egna värld av förändras. Jag har ett helt nytt sätt att tänka på. Information kommer... nu.

Handling: 1941 (om jag har rätt) så började Anne på sin 13-årsdag skriva dagbok.
Där sklrev hon om allt hon tyckte och tänkte. Hon ville bli författare och ville publicera dagboken efter andra världskriget.

När Anne Frank var 13 år så försvann hon och hennes familj under jorden, på flykt från nazisterna. Hon bodde i Holland. Under tiden som de levde under jorden, så blev hon och Peter von Pels (i boken kallad Peter van Daan) ihop. Anne Frank tvingades att sluta skriva den 1 Augusti, 1943, tror jag. Nazisterna hittade familjen och tog alla deras smycken och pengar. Anne åkte med sin syster Margot till Bergen Belsen, där hon dog två månader innan kriget slutade och 3 dagar (tror jag) innan sin 16-årsdag. Den enda som klarade sig var Otto Frank, hennes pappa. Miep Giep skyddade familjen så länge det gick, och förvarade Annes dagbok i en låda om hon skulle överleva. Otto Frank publicerade boken, för sin dotters skull. Miep Giep lever i Holland ännu och Otto Frank dog 1990.


Bra om boken: Den är mycket rörande, och förändrar allas liv på något sätt. Den är intressant samtidigt som hon är rolig med sin attityd.

Sämre med boken: Ibland om man är under 13 år, så kan vissa saker bli svåra att förstå. Hon skriver på ett vuxet sätt.

Författare: Otto. H. Frank och Mirjam Pressler



Frölunda torg:)

Hej alla läsare! Uselt väder nu va? Mmm men snart så ska jag åka till frölunda torg och leta efter stövlar. Karro och hennes kompis Amanda ska gå på dans och det ligger nära frölunda så då tänkte jag o mamma att vi lika gärna kunde vara där medans dom dansar. Japp, men jag måste bara lägga upp den här söta bilden på Janine o Nina. Den var så söt!<3 Enjoy:)
Love ya!'



Ska på zumba

Hej alla! Jag ska på zumba kl. 5, så ska snart sätta på Top Model och sen gå.
Vet inte vad jag håller på med... ok, ska gå nu. Puss!


Min Erik! I <3 u, sötis!



Världens sötaste cykel eller vad??!

Kolla på den här otroligt söta cupcake cykeln! Jag skulle döö om jag fick den;)
Mamma tog kort på den när hon var inne i en cykel affär.
Just look!



Så jäkla söt!


Mikro grisar? Oo:)

Man har vet ju vad en minigris är, men en mikrogris? Ja det var ett konstigt namn men dom är ju svinsöta! Haha;)
Kolla bara! Dom får typ plats i en kopp. En sån vill man ha men dom här sötisarna kostar runt cirka 8000! 
Söta men dyra är dom...


:)


Idag så ska jag hämta saker hos pappa som min hamster och sånt.
Fast inte just nu... Men jag kanske ska testa på ett cheerleading lag i möndal men bara kanske.
Mmm:)  ska försöka blogga mycket idag också. Hoppas att Janine bloggar också.
Hur mår du J?


Är med Kajsa!


så sitter jag i soffan och bloggar med Kajsa! Vi har precis ätit efterrätt. Det var gott:) Iallafall... Har inte så mycket mer att skriva så hejdå!
Love ya!

Jag och Kajsa!


Vilken väljer du??


Jag skulle nog helst vilja ha den där det står: Liten men tuff.
Du då?
Killar kan nog inte ha den där det står: Pappas flicka xD


Haha!:)



Världens sötaste reklam eller??!<3



Gäster idag:)

Idag ska vi ha gäster hos oss. Det ska bli jättekul! Men just nu så har jag inte jättekul för jag sitter här i soffan och trökar! Vet int riktigt vad jag ska göra nu. Calle spelar TV-Spel tror jag, Sara är hos en kompis, Mamma och Magnus kollar på kök och jag o Karro kollar på TV...


Kollar på Disney channel!

Tycker ni att det är fel på att kolla på disney? Inte jag! Tycker att visa program är faktiskt ganska bra.
Men just nu så går Sonnys chans på disney channel. Japp... Det regnar nu så vill inte vara ute. Hedda har åkt hem så nu är jag ensam. Hejdå!
Love ya!


På landet...




Hej alla! Som bilden över visar, så älskar jag kläder (märkeskläder=bäst!) och stan. Så, jag är inte direkt en lantis-tjej. Men ibland är det skönt att få vila ut i några dagar. Just nu så kollar jag på Idol-audition. Felx slickar mig överallt! Det blir särskilt jobbigt när han sitter i mitt knä när jag bloggar.




Godmorgon!


Jag sitter i sängen med mammas dator i väntan på att Hedda ska vakna;) Snart kommer datan att dö för den måste laddas, därför gör jag inlägget snabbt! Kommer sen visa vad jag har köpt på frölunda torg igår. Men det blir lite senare! Så hejdå!!
Love ya!

Haha! En bild när vi hade klassens timma i skolan! Tjejerna skulle klä ut sig till killar och killar till tjejer xD


Hedda skriver!

Hej bloggen! Nu ska Hedda skriva lite! Här kommer hon:



Just nu så tittar vi på Star Trek. Jag och Alicia har målat naglarna. Det blev väldigt fail så vi skratta hela tiden.Aja sen ska vi sminka varann i mörkret det kommer att bli kul! Vi ska sova över... eeeh nu har jag inte så mycket att skriva så hejdå!! XOXO<3


Modellbilder!




Idag är det min o mammas namsdag!

Hej alla söta läsare! Har int bloggat förut om det men idag har jag och mamma namsdag!
Jag heter Alma i mellannamn och det gör mammsi med! HIHI<3
Love ya!




Just nu




Hej alla! Jag sitter i soffan med Karin, för vi ska till Liseberg tillsammans ikväll.
Vi kollar på Welcome to the Rileys. Trailern kommer efter Lisse. Vad gör ni då?
P.S. Ska snart skaffa "Frågestund" där ni kan fråga oss saker (när ni är flera som läser bloggen).


Go to school!


Godmorgon mina söta läsare! Hinner inte skriva mycket för att jag har bråttom till skolan. Anyway...  Idag slutar vi klockan 12:20!  Men nu måste jag äta frukost så hejdå!

Karro redigerade!


Dance,just dance!<3

Nu är jag hemma från dansen. Det var väldigt roligt med nya danssteg:)
Anyway<33 Ska duscha nu och sen så ska vi kolla klart på en film som vi inte hann se klart igår.
bye bye!
Love ya!!




Idag blir det DANS!

Hej idag så är det dans för mig, Hedda, Janine och hennes kompis Karin tror jag.
Men det är senare på dagen. Så just nu är jag hos Hedda. Vi ska snart äta mellanmål efter det så ska vi göra våra läxor framför tv:n. senare ska vi träna på piano och gitarr.
sen innan dansen ska vi stretcha (stavning) och äta middag.
hejsvejs!
Love ya!



Hemma från krålningen


Är hemma från krålningen<3 Kunde inte blogga idag, för att det kom två killar som skulkle sätta upp min nya lampa. De stängde av strömmen, helt. Dumma!!! Den ena fick en stöt xD Men i alla fall, nu så ska jag lägga mig. Gode gud, ge mig styrka till att orka gå till skolan imorgon. Puss!




Frölunda torg!!

Nu ska jag och pappa till frölunda torg!
Ska kanske köpa ett par dansskor på stadium och kanske en dans tröja men bara kanske... Så hejdå!

Dagens outfit!


Glada färger på min dator!!

Hej alla söta läsare!!<3 Jag kom på en sak att visa upp min dator. Tyckte att det var en rolig idé att sätta på massa klistermärken. Det var såklart inte min idé, det var Idas tanke för hon hade gjort samma sak på sin dator fast med många mer klistermärken;)  Iallafall så ville jag visa upp bilden:
SWEET<3



Simpsons vs Family Guy!!



Vilken serie väljer du?? Simpsons eller Family Guy!!??<3

Vilken väljer jag?? TRUMVIRVEL............ Family Guy!
Fast jag tycker att båda är jätteroliga! Men det blir nog Family Guy!


XOXO! Gossip Blair!


Gossip Blair här! Eran enda källa till att få reda skvallret om A.
Men jag har en regel: Ni kommer aldrig att få veta vem jag är...


Jag har listat ut 2 saker. 1: Alicia vill gärna börja på sång. Ibland på rasterna så går hon till musik rummet och tränar på låtar. Skulle jag göra det?: NEEJ! Jag är inte en musikalisk person som A. Utan jag är mest en TV tittande person;) 2: Hon är ihop med någon. Någon som börjar på V. Ja, Hennes kompisar som läser detta vet nog redan VEM jag skriver om... Mer kommer sen.

Jag berättar aldrig vem jag är.
XOXO! Gossip Blair<3


Hemma hos Ida<33

Hej alla sötizzar! Just nu så är jag hemma hos Ida.Vi känner inte direkt för att gå ut för vädret är BORING! Japp imorgon så ska vi åka till delsjön och vandra nästan en mil.och det tar en timma med buss att åka till delsjön.
VEM ORKAR DET?!!<33


Felix Felix Felix









Nu










Kollar på Svenska Hollywood Fruar! Färsk bild på mig kommer här. Idag så har jag bara gjort massa test i skolan och varit med Karin. Puss!


Kollar på Idol!


så kollar jag på idol! Och rensar kläder;) Bye bye!
Love ya!


Jag idag






Fel håll, men jaja. Puss!


Jag idag!


Är hemma från Hedda och är med knäppisen Beata!

'Hej alla söta läsare!
Idag så har jag varit med Hedda! Hon skulle ta bussen til sin kören kanske klockan: 15.15 Och när kl var 14.24 tänkte vi lite fel så vi trodde att hennes buss gick om 2 min! Haha, jag fick panik! Men när vi hade låst dörren och var ute så kom jag på att det var en timme kvar! Haha, lite onödigt... Men men...... Så nu är jag hemma med Bea! Hon är knäpp! Skämta;) Så hejdå!
Love ya!



Godnatt!!


Godnatt alla söta läsare! Nu är filmen slut och jag ska göra iordning mig för läggdags! Haha:) Så detta blir det sista inlägget nånsin!! Nää skämta bara, mena för idag;) Godnatt<33


Ser på film!


så sitter jag i soffan med Karro och pappa och kollar på film. Vad heter filmen? Jo djävulen bär prada!
Den är jättebra! Snart är den slut. Men iallafall:) 


Sims 2!

Hej alla läsare!
Som ni vet så bloggade jag igår om att jag skulle beställa en juicy couture hoodie och idag på morgonen så gjorde vi det! Mamma, jag, Sara och Karro beställde varsin. Är så glad! Men aja;) Nu är jag med Beata och vi ska strax spela sims 2. Så hejdå!


Gossip Chloe´s time




Hello, GBG! Nu är det dags för mig, igen. Tyvärr så måste jag vara mer försiktig med att göra inlägg som ingen hinner ta bort, så du kommer bara få höra av mig kanske max en gång i veckan eller en gång varannan vecka. Då går vi till mina nyheter tjejer (och kanske killar)!

J är u som sagt på det värsta stället alla stadsbor i världen vet... landet. Fjällbacka tråkar som sagt ut mig. Jag sitter i min nya (och snygga) BMW,  som står utanför Janines hus nästan varenda dag. Hon har visst sin lill-kusin hos sig. Just nu så ser jag att hennes galna mamma, hon själv och bebisen hoppar på studmattan. Usch! Nu måste jag gå, Stockholmare och Göteborgare (orkar inte skriva mer städer, förstår ni)!


Zumba



Hej alla! Ville bara berätta att Lill-Erik har hoppat ner från vår studsmatta, landade på huvudet. Stackaren! En annan grej är att jag har anmält mig för att börja på ännu en dans, zumba atomic. Kul va?
I alla fall, så måste jag äta. Återkommer.

Nu är jag här igen! Karin (en väldig god vän till mig), Jenny och jag ska alltså börja på zumban. Det var bara en rolig grej jag hittade. Det är alrig fel att bara gå några kvarter för att göra något man gillar när man är ensam på måndagar.

You know you love me. XOXO... Lil J


Godmorgon!


Godmorgon alla som inte är morgontrötta!
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att åka hem till pappa och göra nåra småsaker. Vad kan man göra på en typisk söndag?, jag vet inte... Men ändå:) Hejdå!
Love ya!


Idag köpte vi en:


Sopborste! Söt va? Mamma köpte den idag på servera.


Rolig skylt


En sån här skylt vill man ha;)


Mabye, maybe not?


Dom här vill jag väldigt gärna ha. Ska bara kolla om man kan beställa till Sverige först. Så kanske imorgon, kanske inte?


Gossip Blair här.


Gossip Blair här. Som ni vet så bloggade jag förra gången om att Alicia skulle kanske testa på cats. Men hon bestämde sig för att inte testa på. Varför? Jo, det vet jag inte än. Mer får ni se nästa gång.
Varför ger du upp så lätt A?


Dålig uppdtering-I know


Jag vet! Men det är för att jag varit barnvakt åt Lill-Erik nu. Vi är i Fjällbacka och kollar på Telletabbis.
Min nu planerade död kommer hända framför... en teve med ett skitprogram... Man gråter nästan! Förresten så såg jag och troligtvis ni andra att Gossip Chloe och Gossip Blair har knäckt lösenordet till vår blogg nu. De tänker nog aldrig ge sig! Måste äta. Puss!


Dagens vykort!



Haha, Brownie snor min pizza!
Brownie: Moahahaha!, Pizzan är MIN! Bara MIN!!!!!


Från min mobil.

Den här bilden tog jag på min mobil. Är förvånad att själva bilden blev väldigt bra faktiskt. Men men...

Tog kort i mitt dockhus för kanske 1 årsen.


Snart är det FF!

Hej alla läsare! Snart så ska mamma och Magnus åka till en fest medans jag, Karro, Sara och Calle är ensamma här hemma. Och det betyder bara en sak: Det är föräldrar fritt! Haha ha en fest vet ja! Nej men tror inte det;) Iallafall...  Idag så åkte vi gokart! Men innan det så skulle vi äta på burger king men det var jättemycket kö. Vi tänkte åka till ett annat ställe men så såg Calle sen typ att det var inte alls lång kö. Så vi åt där. Sen skulle vi åka till gokarten som var utomhus men man var tvungen att vara över 150 cm så jag fick inte och då åkte vi till en annan gokart. Där fick jag åka. Och så avslutade vi åkturen med att hyra 3 filmer. Så det var våran krångliga dag. Haha:) Men nu har jag skrivit tillräckligt så hejdå!


Vi hyrde Hopp!

Och Water for elephants!

Och tillslut: Charlie st. cloud


Sötisarna!


Förut så brukade jag och min kompis Leija gå ut med några hundar som bodde granne med oss. Men tyvärr så har Leija flyttat:( Men därför tänker jag lägga upp en söt bild som jag tog med min förra mobil. Det är Nelly och Rambo. Visst är dom söta! Ett minne till dig L! sAKNAR DIG!



Hemma hos mamma igen...


Så är jag hos mamma igen. Det är för att pappa skulle åka till vårat land över helgen och ta in båten o bryggan och sånt. Så därför är jag o Karro här. Iallafall:) Vi skulle igentligen gå o bada idag men eftersom typ alla är förskylda så hoppar vi över det. Kanske åker Gokart istället. Men hejdå!
Hur mår du J?


Fredagsmys!<3

Hej alla läsare! Just nu så ska vi sätta på en film, jag karro o pappa. Har redan sett den en gång innan. Vet vad den heter men har ingen aning om hur det stavas, det var något konstigt namn, typ no strings blalala... Men iallafall... Så tänkte lägga upp bilder på smått och gott som vi äter nu;)
Love ya!<3

Godis! Mums:)

Cheese!!

Xtreme!

NO STRINGS ATTACHED!



Gossip Blair



Gossip Blair här. Det ända sättet att få reda på skvallret om Alicia.
Mitt uppdrag är att ta reda på så mycket som det går om A. Och hon kan inte ändra på det.
Men jag har en regel: Jag kommer aldrig berätta vem jag är.
_______________________________________________________________________________________________
Det ryktas om att A kanske tänker prova på cats. Ett cheerleading lag som jag tror att hon tycker det är väldigt svårt. Hon tänker prova att vara topp. Det som är intressant är att I kanske också kommer att testa på. Vem kommer vinna? Det får ni se snart i gossip Blair.

Vem är jag? Det är en hemlighet som jag aldrig berättar...
XOXO! Gossip Blair<3


Dagens vykort!




Gossip Chloe




Mitt namn är Gossip Chloe. Mitt yrke är att få uppdrag om att få reda på allt om en speciell person och sedan skriva det så att alla får se det. Det förklarar mitt namn. Det är faktiskt rätt roligt att äntligen kunna skriva ett inlägg när Janine inte kan det bort det! Det är bara en regel som alla i mitt yrke har, så det är inga undantag för mig. Du kommer aldrig få veta vem jag är. Slut diskuterat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

J har försökt att hålla sig borta från mig på senaste tiden. Stackare, undrar hur du kommer reagera när du ser mitt nya inlägg. Nåväl, hon är kär i en person. Tyvärr så kan jag inte berätta vem, utan killens eller J´s tillåtelse. Låt mig säga den första bokstaven i hans namn: M. Han får också kallas för det. Han träffade henne på en fest. Men det är inte det värsta... De hade ett förhållande när de var sju år gamla. Men den värsta är att han är 13 år. Oj, stackars Janine. Du kommer hata mig. Men någon dag så kommer du tacka mig.¨

J är i stan just nu, ryktas det om. Ibland så åker hon till hennes sommarhus i Fjällbacka. Själv så avskyr jag att förfölja henne med min bil. Vad kan jag göra förutom arbetet på landet? Men tjejen borde förstå att jag gör allt för att göra ett bra jobb. Bra jobb= Bra löneförhöjning! Bra va? Nu är det slut för mig. Ha det så bra, Lil J! Hoppas verkligen att du ser det här. Kom ihåg: Jag finns överallt. XOXO Gossip Chloe






Kräftskiva!

Hej alla läsare! Om en halvtimme så är det kräftskiva! Jätte synd att du är sjuk J! Men du bara mååååste komma! KOmmer bli sjukt tråkigt utan diiiig<33 KRYA!
Men idag så var jag med Rosita, Jätte kul!
Haha, idag på skolan så skulle vi ta en promenad med 5c och 5b. Och då så såg alla att det fanns en tomt med massa äpplen, och såklart så sprang  ungefär 50 styckna dit och började plocka. Jag var en av dom... Sen när alla hade plockat och skulle gå så kom dom som bodde där! Det var jätte pinsamt för gubben typ skällde på alla, han blev jätte sur!!!! Haha, men nu kom Janine precis. Bra att du kom J!
Love ya!!<3


Sjuk, *** också!



Hej alla kära! Till min ilska, så är jag jättesjuk. Höll på att svimma på riktigt i skolan på rasten, så K fick lägga mig på en bänk. Vet nt om jag kan gå på kräftskivan, men hoppas och tror att jag orkar det. För din skull, Sis!



RSS 2.0