Jag och pappa spelar badminton!

Jag och pappa har precis spelat badminton! Jag känner att jag har blivit mycket bättre på sista tiden., Skämta bara:)
Här är några bilder!
Dagens outfit! Fick den av min kompis Leija!
Haha!

Bra bloggar!

Här är några bra bloggar som jag tipsar om!
Fokis.se

keela.se

Deeb.se

Kissies.se

Vilken tycker ni är bäst?
Foki!


Nu vet jag...

Angående Brownie, så har hon brutit foten... Den är blå och hon rör den int. Vi får hoppas att det ändå läker lite://
Janine och hennes föräldrar ska låna ut en hamsterbur till oss, För den buren hos mamma har 2 våningar. Och Brownie ska helst inte gå så mycket och sånt. Men nu måste jag gå så hejdå!! LOVE U BROWNIE!<3

Brownie lever!

Brownie,, Alltså min hamster va typ nära på att dö!:(( Hon gick jätte konstigt och hon andas för fort. Vi får hoppas att hon inte blir sämre... Vad ska jag göra utan dig Brownie!?<3  Nu bjuder på en bild på Brownie!----->

Hann int...

Förlåt för att jag int kunde blogga igår... Janine hade inget internet hemma hos dom:/ Men iallafall! Det var kul hos janine:)) Martina var där också!! Jag, Martina o Janine var tillsammans ganska mycket då. Och när vi skulle bada så stötte vi på ett par som hade med sig en papegoja! Vi fick ha den på axeln,, Haha det var roligt:) Tänkte lägga upp en bild på papegojan men Kamera batteriet tog slut. Och vi måste köpa nytt:(( Men kanske lägger upp en bild senare. Kram och hejdå!

Pannkakor till frukost!

Godmorgon alla läsare! Idag stekte pappa pannkakor till frukost. Det blev kvar smet från en annan gång så;)
Det var gott... Senare så ska vi ju till Fjällbacka som jag har berättat. Janine kanske är ute med båten när vi kommer, men vi har nycklar till deras hus. Ha en bra dag!,Kram Alicia!
Family guy äger!

Dålig uppdatering...

Sorry! Jag har inte hunnit blogga så mycket idag. Man vill inte sitta inne en solig dag;) Just nu så sitter jag, Pappa o Karro framför TV:n. Vi ska se på: Men in black: Mmm:) Den verkar rolig! Men aja...,, Hejdå!

Imorn!


Dagens outfit!

kjol: Guess
blus: Chili

Sorry....

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen. Har inte hunnit idag:/ Iallafall... Angående Janine, Varför hon int har bloggat på länge är för att hennes dator funkar inte, och hon är på sitt sommarställe nu tror jag.
Och där har dom bara en dator... Det var bara det jag ville säga så hejdå!
En bild på mig och min morbrors hund Ruby!


Jag idag!

T-shirt: Köpt i Spanien:)
Byxor: Levis
Ögon armband: Igen aning. ( Fick den av en kompis)
Dom övriga armbanden: Sorry... Vet ej!

Godmorgon:)

What a wonderful day here in Sweden! Nee skämta bara:P Inte så fint väder just nu...  Jag är fortfarande ganska
trött. Även fast vi gick o la oss klockan 11.20. Aja... Hoppas att det blir finare väder senare på dagen. Hejdå!

En bild på mig.



Dagens outfit!

Vet int var den är köpt... Och såklart har jag byxor till;)

Godmorning!


Bloggar sent...

Klockan är 0.05 men jag är inte ett dugg trött!;)  Karro och Pappa kollar på Dexter. Den går på 6:an nu... Jag ville inte kolla på den för den verkar hemsk. Men jag sitter ändå tillsammans med dom. Om jag har glömt att berätta så är jag nu i Sjöhagen. Pappa har ett sommarställe där:) Aja... Jag längtar till skolan. Saknar mina kompisar jätte mycket. Och förstås Janine! Här är en bild på mig och Emelie! Karro och hennes kompis Emma stylade oss. Haha:) Vi hade tråkigt så styling fick det bli. Hejdå o Godnatt!!
Old love<3


Good Morning!



Hoppas att Alicia inte blir arg för att jag lånade hennes skyllt<3


Jag vaknade ganska sent för att jag drömde mardrömmar. Det var rätt så jobbigt!
Det är inte direkt världens finaste väder, så vi ska bara slappa och baka.
Just nu så kollar jag på Vem vet mest?. Bara ett program där man fråar massa frågor och man måste svara rätt så att alla tre lampor inte slocknar och man är ute. Mamma borde vara med i programmet. Hon är jättebra :D
Puss o hejdå!<33



Alla Jönsson syskonen! Mamma är till höger.


Söta tallrikar!

Kom ni ihåg att jag berättade om dom söta tallrikarna som jag skulle ge till mamma??! För här är bilderna. Söta va? Mamma gillar söta saker så jag tänkte att hon skulle gilla dom:) Men aja.. Bay bay!


Köpta på Iems.


Dagens outfit!



Suddig bild? I know... Min kamera dampar lite;P Aja.. Idag ska jag, pappa o Karro åka till landet! Vi ska vara där i en vecka tror jag. Det roliga är att våra kompisar Felina o Felix kommer vara där:) Iallafall... Vet int om jag hinner blogga så mycket då..  Aja... Hejdå!


Godmorgon!


Godmorgon alla läsare! Nu ligger jag och slappar i sängen. Ska fixa mig nu.. Igår skulle jag jag o Beata dygna, Vi klarade det int. Jag somna klockan 3 och Beata somnade kl 2.. Hehe:) Iallafall<3 Hoppas att det kommer bli fint väder senare. Hejdå!



En bild på Beatas hund!


Choklad pudding och Buzz!


Just nu så är jag med Beata:) Karro är med hennes syrra Frida. Aja;)
Nu så ska vi äta god choklad pudding o sen ska vi spela Buzz. Det är ett roligt TV spel för hela familjen!
Iallafall... Idag har jag varit på Frölunda torg med Beata. Jag köpte en turkos söt liten soptunna. Weird va??! haha:) Och så köpte jag 2 st söta tallrikar till mammis! Kommer lägga ut bilder på dom nog. Men hejdå!




Daaaagens outfit!







Byxdressen mamma köpte åt mig.


Luftslottet som sprängdes :D

Nu ska vi ska mamma, pappa o jag se på Luftslottet som sprängdes.

Det ska bli kul :D Det regnar lite, som det har varit hela dagen. Idag så har vi varit på biblioteket och åkt till Torp-schopping center. Jag fick en leopardmönstrad byxdress, en Rolling Stones tröja och imorrn så ska vi åka dit igen för att köpa mörkt brunt mousse (stavning) åt mig<3 Puss!






Godmorgon<3



Godmorgon alla läsare! Som ni nog har märkt så har jag gjort 3 nya skyltar. 2 st godmorgon skyltar med den här. och en godnatt skylt. Hoppas ni tycker dom är fina! Iallafall... Mammas kompis Karin och hennes man o barn har kommit till oss nu. Dom kom ganska tidigt.. Heehe;) Min mamma heter Karin:)) Men hejdå!


Godnatt!



Godnatt alla läsare för er som är vakna! Nu är jag faktiskt ganska trött. Klockan är 00:28... Haha!,, Nu är det fredag;) Vi skulle egentligen sjunga singstar, men istället såg vi på ett gammalt avsnitt från Pang i bygget. Mamma brukade kolla på det när hon var barn. Det var ganska kul faktiskt. Iallafall så har vi har ätit Kinder maxi. Det är jätte gott! Men hejdå och godnatt!


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig!
Jag skäms för att jag vrit så sjukt dålig på att blogga idag. Det ber jag verkligen om ursäkt för.
Idag så har jag, Alicia, Karro, pappa och Sara badat. Vi simmade till flotten :D
Nåväl, när vi ätit Afternoon Tea, ja,mamma och moster Karin gjorde både snittar, mackor med llt möjligt i, filodeg med fetaost i, te, flädersaft och scones med Philadelphia ost och Lemon Curde. Gott va?

I alla fall, vi såg filmen Isprinssesan idag. Den var väldigt spännande men läskig. Det handlar om en mördare typ, så den tipsar jag bara för barn/tonåringar mellan 11-30 år gamla. Så om du som läser detta blir intresserad, låt inte din lillayster eller lillebror se den. Nu så måste jag lägga mig, är jäkligt trött. Godnatt!



När vi var på Sälvik. Ni ser mamma och moster Karin i ljusblåa klänningar i mitten och Karro åt vänster med den vita tröjan. Visst ser det härligt ut? :)<3


Liar Liar och Koreansk mat!

Heej alla läsare! Nu har jag kommit hem från Fjällbacka. Det har varit så roligt där. Iallafall.. Nu ska vi se på Liar Liar. Jim Carrey är med i den. Den går på 6:an nu, om ni vill kolla:) Vi är lite lata nu så vi äter sen middag framför TVn ;) Aja.. Sen kommer jag äta god choklad! Hejdå!

http://www.youtube.com/embed/k0DA75eOltA"


The outfit of the day









Janines kläder
Klänning:Zara kidz
Hårtofs:
H&M (tror jag)

Alicias kläder
Blommigt linne: H&M
Shorts:Esprit



Godmorron!





Snart ska vi åka ut till sjön<3
Bloggar mer senare. Till Fläskön tror jag. Ha det bra!





Bloggar tillsammans!<3

Nu har vi äntligen träffat varann igen, så nu ska vi blogga ihop! :D

Jag och Alicia sitter nu på soffan och ska antagligen kolla på en film. Det här blir nog det sista inlägget idag. Men vi loggar mer imorgon, om det inte är så bra väder. Puss!



Alicia, Janine o Karro<3



Dagen outfit!!!






Jag ville ha lite enkla kläder idag, Klänningen är från H&M.



Målar naglarna o tittar på Ellen!



Hej alla läsare! Just nu sitter jag o målar naglarna. Jag tog bort mitt gamla nagelack med en speciell sak som
 jag köpte i Fjällbacka. Det är inte vanligt medel.. Aja:) Och så skulle jag kolla på TV,o då kom programmet Ellen upp. 
Jag orkade inte byta kanal, så det fick bli Ellen. Senare ska jag o mamma o Magnus åka till bibblan o kolla på möbler åt vårat nya hus. Jag ska kolla om boken Night World finns på bibblan. MMm... Jag ska snart börja packa för Fjällis! Vi åker runt 6 tiden idag, o kommer hem på Onsdag kväll elr Torsdag morgon. Det ska bli så kul! Hejdå!


Godnatt!

Godnatt alla läsare! Jag ska inte riktigt gå o lägga mig än. Vi ska se lite på en film nu. Den heter Little Fockers. Den är en rolig komedi film. Aja:) Godnatt!

http://www.youtube.com/embed/j65JfjApdg4"



Mina söta suddisar!

Här är en söt bild på mig o mina favvo suddisar! Jag samlade på massa suddisar förut,, Och gör det nog fortfarande! Men min favorit är nog grisen. Vilken tycker ni??<3 Aja:) Snart ska vi ta en liten cykel tur och köpa glass!:) Enjoy!




Hem till Petra!


Godmorgon läsare! Klockan är snart halv 2,, men ändå:) Idag ska vi till mammas bästa kompis Petra! Hon har 2 söta flickor! Dom heter Annie och Lina. Aja.. Och mamma sa att jag kunde typ få hennes kamera! Precis så här sa vi:

Alicia: Mamma,, Jag önskar mig en kamera.

Mamma: Okej..

Alicia: Karro har väl 2 kameror,, en silvrig o en rosa??..

Mamma: Aaa! Jag fick den silvriga av Karro
.

Alicia:
Ååå! Kan inte jag få den,, elr låna den!??

Mamma: AAaa visst!

Alicia: Ååå tack!!



Modellbild




Hej alla läsare!

Jag kunde bara inte strunta i att lägga ut den här bilden. Mamma var så söt på bilden Meningen var att man skulle få välja ut två kort, som man får gratis. Hon tog ca 100 bilder. Men vi kunde inte bara välja ut två, så då betalade vi för alla! Prova själva, så förstår ni. Puss!:)<3




Godmorgon läsare!!!



Godmorgon allihopa, fast det är ju egentligen inte morgon...

Snart så ska jag nog sätta på South Park. Vädret är hyfsat här i Fjällbacka. Vi kanske ska plocka jordugbbar lite senare. Det ska bli jättegott! Jag har hört att Alicia, Karro, Moster Karin, Magnus, Calle och Sara kommer att komma hit :D Mamma säger att jag, Karro och Alicia ska sova i min stuga i vår trädgård. Wihooo! Ok, måste gå. Pussar och kramar från:


Valentine´s Day & glass



Hej allihopa!

Snart så ska jag sätta på filmen Valentines Day. Den verkar bra, så varför inte pröva? Jag och mamma har köpt Ben o Jerry glass. Det här kan bli riktigt mysigt ;) Jag var hos farfar förut. Jag somnade i mammas och pappas knä. Haha! Lite barnslig får man väl bli?

Jag har hört att Lill-Erik kan prata mer och kramar de han känner. Mitt hjärta går i tusen bitar om jag inte får omfamna den lilla gullungen och dra fingrarna genom hans söta små, bruna lockar med guldslingor. Puss och godnatt!

P.S. På bilden är det jag och mina två bästisar, Jenny och Karin.



Mina serier!

Här får ni se 2 st serier som jag har gjort på picnik! Tycker dom blev ganska roliga:) Aja just nu kollar jag o Calle på Sex and the city. Man kan se den om o om igen,, för den är så bra! Tycker jag:) ENJOY!



Städa.....

Nu ska jag städa,,Erkänn trök! Senare ska jag,Mamma,Karro,Sara,Calle o Magnus äta spagetti o Köttfärssås:) Mums! Aja.. Jag bjuder på en söt bild på min lilla hamster Brownie! Bay bay!




Igår!



Igår var vi och badade på Amundön:) Vi grillade hamburgare o åt goa chips! Jag doppade hela mig i havet:D Det var ganska varmt faktiskt! Jaja.. Snart ska jag och mammsi åka till frölunda torg,, Så detta blir mitt sista inlägg. Men kolla senare på dagen! Hejdå! Ha det bra:))


Godmorron!

Godmorgon bloggen! Inte så fint väder idag i Göteborg. Men det börjar bli lite finare väder. Sorry för att jag inte la upp bilderna på dagens outfit och det jag köpte på  outleten... Det blev ändrade planer igår.. Men jag kommer lägga upp bilderna nu:) Jag tror att jag kommer blogga mycket idag,, för det är ju inte så bra väder:// Just nu har jag på mig min Tommy Hilfiger tröja.
Har inte hunnit göra mig i ordning än.. Jag är en 7 sovare! Haha:D 



  Vit tröja: Tommy Hilfiger
Gult linne med tryck: Mexx
Rosa prydnads kudde:HEMTEX


Ser på Baksmällan

Hej alla läsare<3

Jag och min kompis Tilde sitter och kollar på den roliga filmen Baksmällan. Den är superrolig!
Den är ganska ny, så du borde kunna hyra den på närmaste Ica eller Hemmakväll. Det handlar om fyra killar, en svensexa (stavning) och ren galenskap. Om ni inte förstått det, så är det en komedi. Ha det bra!





Fläskön

Hej alla läsare!
Vi ska snart åka ut till en ö med vår båt. Om jag glömde att berätta det, så kom mamma och min kompis Tilde hit igår. Jag antar att vi ska åka till Fläskön/Kabelön. Jag kommer att vara hemma om ca 2-3 timmar. Puss!




När jag var 6 år.



Mig o Karro!

Här är en söt bild på mig och karro när vi va på ett ställe där man tar fina bilder och sånt.
Mamma,Sara,Calle o Magnus va också med:) Var tvungen att lägga ut den här bilden!,, Den var så sööt!(På Karro)



Godmorgon!



Godmorgon alla läsare! Just nu har jag tagit på mig det nya linnet från Stockholm outletten,, Och ett par jeans
shorts.(Ni kommer få se dagens outfit senare). Aja:) Idag ska vi kanske åka till Liseberg... Igen! Haha:D När vi var på gröna lund så vann jag en jätte stor basketboll! (Elr det var Magnus som vann den,, men jag fick den)
Tror att jag kommer hinna blogga ganska mycket idag:) Hoppas janine gör det också. Här kommer bara en gammal bild på mig när jag går ner i brygga!





I'm back!

Nu är jag tillbaka från Stockholm! Det har varit fantastikst där. Vi va på Gröna lund första dagen. Andra dagen: Då såg vi på Harry potter o dödsrelikerna del 2. Sista dagen: Var vi på outlet affärer. Jag köpte en Tommy hilfiger tröja,, Ett sommar linne från MEXX och en fin Rosa prydnads kudde från Hemtex. PS: Kudden var inte outlet.. Kommer nog lägga in bilder på dom,, Men nu ska jag o mammis äta goda nudlar!,, MUMS! Hejdå:)

                 


What shall I wear?

Jag står framför min gamla, gråvita och lilla garderob.

 Jag öppnar snabbt klänningsgaderoben och stänger den genast. Det är dåligt väder, så då får det bli något annat. Jag öppnar byxor och tröjor gaderoben. Jag drar ut en låda och ser en grön tröja eller linne liknande. Jag lägger ut bild senare. I nästa låda finns några söta och svata tights, så då fick det bli denna enkla outfit. Puss!



Mina förra favoritkläder som liten. Bra elr dålig smak?



Harry Potter!

Nu ligger jag i sängen o väntar på att mamma ska duscha klart. Efter det ska vi se klart på filmen GROWN UPS! Den är en rolig komedi film! Och på tal om film..,,, Idag såg vi Harry Potter o dödsrelikerna del 2!(på bio) Jag håller med Janine! Den var den bästa tycker jag! Den slutar så lyckligt Aja.. Hejdå o godnatt bloggen!

Vampire Academy



Nu har jag äntligen nått mitt senaste bokmål! Att läsa ut en tjock bok på 2 dagar :D

Jag har läst ut den 5:te boken i serien Vampire Academy. Jag kan inte säga mer än att den är jäkligt bra! Gå till närmaste bibliotek och låna den första boken;Törst. Författaren heter Richelle Mead.
Puss.





Pop tarts!

Hej bloggen! Snart ska jag gå på stan med min familj, (Vi är i Stockholm)
Jag o mamma väntar på dom andra.. Dom tar väldigt lång tid på sig! Haha:)) Men iallafall... Här kommer en liten bild på POP TARTS! Det är jätte gott godis,(Kaka) Finns i engelska affärer. TLX: Engelska affären i Haga. Hejdå!





Soppa & Ben o Jerry

Ja, hur gott som helst va?
Det ska pappa och jag äta nu. Det blir jättegott!!! Nu så har jag precis öppnat en vitt litet kuvert från mamma som kom med posten. Mamma skickade mig godis (haha!) och såklart ett brev som är följande:

Hej älskade Janine,
Tyvärr blir det bara detta
kortet och lite godis i detta
kuvert, men Mamma skickar
även med massor och kramar och pussar till Dig.
Även Pappa och Fiddle (Mammas smeknamn
på Felix) får också en och annan
kram och puss. Älskar er<3

Tack mamma för det fina kortet om du läser det här! Jag bjuder på en bild på min vacka mamma. Puss!
Rosor är röda,
Violer är blå.
Du är min älskling, jag älskar dig så.


Premiär!

Igår (sry att jag inte bloggade någonting) så gick jag och pappa på premiär i Grebbestad.

Vi såg filmen Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Det var den bästa av alla HP filmer, tycker jag :D Jag tipsar er, spännande!
Idag så ska jag blogga as mycket, som förlåt. Detta blir lite senare, så kolla in om det kommit något på kvällen. Pappa och jag ska äta middag på Café Bryggan Det blir nog en oxfilé åt mig och pappa nöjer säg med en öl. Haha! Nu måste jag gå. Pussar och kramar från mig<3333







Stockholm!



Hej alla läsare! Just nu är jag i stockholm! Snart ska vi gå ut på stan o kanske shoppa lite. Men jag kommer inte hinna blogga så mycket:( Men jag hoppas att Janine kommer blogga mycket. Och igår var jag på Gröna lund.
Aja.. Hejdå!♥


Ljudbok :D

Nu lyssnar jag på Vampire Diaries på ljudbok.
 Det är jättemysigt. Pappa kollar på Snuten i Hollywood, så då måste jag väl få lyssna på min ljudbok? Snart ska jag lägga mig. Godnatt, alla läsare! Puss.





Ska beställa tapet:D



Hej bloggen:) Nu ska  jag logga ut från bloggen och beställa tapet! Det  är en vit fin ros på foto tapeten. Jag ska ju flytta snart så det är bra att bestämma nu. Jaja.. Den bilden nedanför är lik min tapet,, men det är inte precis samma. Vad tycks??




Godmorgon alla läsare!<33

Ja, fast klockan är väl för mycket för att vara morgon, eller? Haha<3
Jag kan inte blogga mycket mycket idag (håll utkik på kvällen) för att farfar och hans fru ska ha en fest. När vi är tillbaka så ska jag nog se på Sex and the city med pappa, så det kommer bli lite svårt att blogga jättemycket. Men vi får se :) Nu så ska jag gå ut med Felix och köpa blommor till farfars fru. Hejdå, alla!


Jag på farfars fest 2008 eller 2009.


Liseberg!

Hej alla läsare! Idag ska jag till Liseberg. Det är min familj och 3 andra familjer som också ska vara där. Vi ska ha 5 kamp:)) Har aldrig kört 5 kamp på Liseberg, så vi får se hur det går;)




The Tourist




Pappa och jag ska ha en filmkväll idag. Vi ska se The Tourist. Om du vill se vad den handlar om så kolla in trailern. Puss!


Slöa Janine! xD


Idag så väckte mamma Alicia klockan 0630, för att åka med henne tillbax till GBG. Båda väckte mig för att säga hejdå. Försöket blev ganska misslyckat, för jag lade mig 2 igår, så jag sov som en gris! Mamma kommer tillbaka till mig på fredag. Jaja.

Idag så har jag bara gått ut med Felix, lagat lunch åt mig och pappa och... bloggat xD Jag sa ju att jag var slö idag ;) Senare så ska pappa och jag spela minigolf hade vi tänkt. Det är det roligaste på hela dagen. Man måste ju träna om man ska börja gå på golflektioner. Ska blogga mer sen! Ha det bra!
Det här är Alicias faamilj, så ni vet. Det var så sött så att jag nt kunde låta bli<33


Four Girls!<4

Hej bloggen! Har ganska tråkigt nu.. Min kompis Emelie ska komma klockan 12. Jag fattar inte ett skit på sidan: (PIXLR.com) Fattar int hur man skriver texten och hur man får en bakrundsbild.. Kan någon hjälpa mig!<3??Aja.. Här är en bild när vi fyra tjejer har Pyjamas party! (Kan man säga) Det var jätte kul! Vi såg på en läskig film.. den heter Flickan från ovan!



<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/nDqwVQ0wMYQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Onepiece!<3

Tjena alla läsare!:D Har precis kommit hem från fjällbacka.  Jag var tvungen att gå upp typ klockan 06:30! Katastrof!!! Haha:)) Och så åt jag och min moster Mcdonald frukost. Mums! Iallafall.. Här är en söt bild på mig och Sara! Vi är i en onepiece affär.. En ganska gammal bild.. Bay bay!



Jag idag :D



Här kommer en bild på våran outfit idag.
Vi har likadana klänningar och koftor. Det är bara gummistövlarna som är annorlunda. Nå, vad tycks? Moster Karin (Alicias mamma) gav oss klänningarna från Stadium.<3 Lite suddig bild men aja:P





Dagens mums!




Visst ser det gott ut?<3
Det är mamma som har lagat den (Janines mamma.). Senare så kommer vi lägga ut efterrätten. Snart så ska vi se på Sex and the city. Det kommer bli kul :D Vi ska äta goda chips och jag får min Scweppes drink *Ler stort*.
Ha en fortsatt bra söndag! Anjong alla sötnosar (Anjong Hazeo=Hej på koreaska. Anjong=Hejdå på koreanska.)


Dålig uppdatering

Ja, vi vet!<3
Vi har inte hunnit blogga så mycket idag. Vi har plockat supergoda jordgubbar idag igen. Vi ska äta dem med glass, tror jag. Vår kompis Saga plockade med oss.
Vädret just nu är rätt okej. Några solstrålar får vi ändå ;) Vi har badat väldigt mycket idag. Håret var så vått, så vi använde Franck Provost hårscahmpo och balsam. Nu gör vi inte särskillt mycket, direkt. Mamma står i vårt söta kök och lagar god mat, jag har för det mesta läst Vampire Academy och Alicia har studsat (jag med.) och sett på Vampire Diaries med oss.

Imorgon åker mamma och Alicia tillbaka till GBG medans pappa, Felix och jag är kvar i Fjällbacka. Ska blogga mycket på kvällen. Ha det bra! :)





Janine som liten

Hej alla kära läsare!
Jag vet att klockan är 00:53, men jag kan inte sova. Den här bilden är väldigt söt. Kanske jag var 5 år...? ;) Kram och godnatt<3





Jag som liten!

Kolla på en söt liten bild när jag var liten!


Upp&Ner!

Just nu är jag med Janine,Klara och Ebba! Vi lyssnar på hög musik och vi ska nog snart se på film.


Jennifer's Body






Den här filmen är jättebra och väldigt läskig!
Ebba, Klara, jag och Alicia hade en filmkväll. Klara och Ebba såg på den här med oss samtidigt som de designade vår blogg (den här.). Kolla in trailern. Om du och vännerna ska ha en filmmaraton/skräckfilms kväll så hyr den här<33


Godmorgon läsare!

Godmorgon!
Nu sitter vi och bloggar. Vi vaknade ganska sent<3 Men nu är vi här! Lite senare så ska vi åka ut till Fläskön. Konstigt namn, I know. Vi har packat med oss följande:

Janine:
Vampire Academy (Min favvobok, bok 4)
Ray-Ban brillor
Bikini från Bangkok
GAP-keps
Handduk
iPod touch 4
Mobil

Alicia:
Janines andra solbrillor
Dagbok till alla mina fans-bok
Stadium bikini
Handduk
Mobil



Bild när alla tre kusiner är på mitt sommarställe<3


Dagens outfit!





Janines outfit
Tröja:H&M (Rolling Stones tryck)
Shorts:Bennetton

Alicias outfit
Tröja:Kappahl
Linne:H&M
Shorts:Levis (Vad är det för märke...? haha!)


Våra nya iPod-skal



Det här är våra nya iPod-skal från Beauty Mobile. Tack Foki (Anchisa), för tipset :D Man gör dem i Bangkok. De var inte jättebilliga, men de är värda priset. Det är olika. Vissa gillar inte alls det glimmiga och sockersöta, men de som gör det borde verkligen åka dit!

Det guldiga skalet till vänster med rosa läppar och sånt är Janines. Alicias skal (som Janine gjorde åt henne)  är åt höger. Vi båda är väldigt glada för skalen och tipsar därför er andra att åka till MBK. Ha en bra dag!
P.S. Vårt väder suger. Det regnar hela tiden.


Min nya sötnos<3

För kanske 3 veckor sedan så föddes en liten sötnos. Min morbror och hans fru fick en liten pojke som ska heta Carl eller Jason. Han hade svårt att andas när han föddes. Nu hoppas jag att han mår bra. Han är väldigt liten och är bland det sötaste som finns. Jag bjuder på en söt bild på Lillen. Enjoy!





God morgon!!!

Vi vaknade ganska sent idag, så nu har vi precis ätit frukost.
 Elr kanske för en halv timme sen:) Jaja. Vi ska inte göra särskillt mycket idag. Vädret är rätt så tråkigt, måste jag erkänna. Havet är ganska varmt. Kanske mellan 19-21 grader. Om det blir lite varmare ute (Lite sol) så ska vi nog hoppa i. Idag så kommer pappa (Janines pappa) hem från GBG till vårt sommarställe och då kanske vi ska åka ut till någon ö på lördag. Mamma kan inte köra båtar.

Det bästa av allt är att våra kompisar Ebba och Klara ska komma efter att de har kommit hem från ön. Klaras (och hennes tre bästisars) blogg heter deeb.se. Kolla gärna in den. Ebbas heter Ebny.blogg.se. Det är en bra. blogg om Ebbas och hennes bästis Fannys vardag och sånt.<33 Ska blogga mer senare. Ha det bra!



R.I.P. trädgård



När jag och mamma hade gått på en skön eftermiddags promenad så gick vi bara runt när vi bara såg blåa, vita eller gula stora hus. När jag precis skulle svänga mot Coop så såg jag ett rött och rätt gammalt litet hus med en liten, liten trädgård. Då såg vi den här roliga "graven"! Som alla förstår så betyder R.I.P. Rest in peace.

Allt såg verkligt och väldigt tufft ut :) Skulle någon vilja ha den? Haha!



Jag idag<33





Sex and the city!

Just sitter jag o kollar på Sex and the city med Janine,Klara och Ebba:)) Det är den första serien.
Klara tog kort på TV:n:))




Jordgubbsplockning (mammas idé)

Idag körde mamma mig och Alicia till Rabbalshede för att plocka Rödgubbens jordgubbar. Det var väldigt roligt men gjorde lite ont i ryggen.

När vi hade plockat våra hundratusen jordgubbar så körde vi hem. Såklart så somnade jag som en zombie *rodnar*. Jag glömde nog att berätta att Alicia är på vårt sommarställe. Kan tyvärr inte säga exakt vart det är.
När mamma lyckades väcka "Zombie Janine" så var jag så trött och skulle somna om när som helst. Bloggar mer senare. Puss!



Välkommen till våran nya blogg!

Hoppas att ni kommer att gilla den!<3

Det kommer handla om våran vardag och vårt liv. Vi är bästa kompisar och kusiner. Våra liv är rätt olika.


RSS 2.0