Kollar på Willow Smiths bilder!


Hej alla läsare! Just nu så kollar jag o Cornelia (Min kompis) på Willow Smiths bilder. Hon är så söt! Haha men aja. Senare så ska jag äta middag med Karro o mamma. Iallafall så har vi haft jätte kul idag! Vi slutade 14.40 idag, ganska sent, för mig;) Vi började dagen med idrott...Utomhus... Men men....... Har inte mycket så mer att skriva så hejdå!

Love ya!

Willow Smith


Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Klockan är bara 06:50 men jag brukar gå upp vid den tiden... Idag så ska vi ha gympa i skolan, men det värsta är att vi kanske ska ute gympa! Jag vill ju inte ha gympa ute när det är kallt;) Mm men jag bloggar mer senare på dagen så hejdå!
Love ya!

Bilden: Min gamla hamster Zack som är i ett dockhus!


I want!



Kan köpa på Fokiwa.se


Är TRÖTT!!!

Hej alla läsare! Äntligen så funkar blogg.se igen. Bra bra... Iallafall så ska vi nog mysa lite nu och fixa kvällsmat. Jag har precis varit ute med sparkcykeln med mamma, Magnus och Calle, Sara o Karro ville inte följa med... Jag o Calle tog sparken och mamma och Magnus gick. Vi kanske var ute i 30-40 min och nu är jag jätte trött!

En rolig sak är att Foki, Fokis blogg har gjort ett inlägg som det stod att hennes nya webbutik har kommit! Om ni vill kolla så heter den: Fokiwa.se Jag kollade och det var jätte söta och snygga kläder, och andra saker. REKOMMENDERAR!

Men hur som helst... Så hejdå!
Love ya!


Här ser ni mitt data underlägg och mitt mobilsmycke.
köpt på kawaii shop.


Hemma med Karin



Hej! Är hemma nu med Karin. Vi slutade sent idag. Vi har varit på Botaniska trädgården idag för att lära oss om tråkiga växkter :( Vi åt lunch och jobbade igen. Sedan var det slöjd. Nu är vi jättetrötta! Hur är det med dig A?


Skolfoto!

Hej alla läsare! Just nu så ska jag städa på mitt rum, tro mig, mitt rum är en katastrof! Haha nej men mitt rum är väldigt stökigt;) Iallafall... Idag hade vi skolfoto. Kanske blev nöjd, kanske inte... Men som Janine sa så funkar det inte att lägga upp bilder. Konstigt konstigt... Skulle isåfall lagt upp dagens outfit men men. Gör det senare.. Så hejdå! LOVE YA!

Hemma från skolan

Hej alla! Är hemma från skolan. Blogg.se puckar lite, så man kan inte ha någon bild just nu. Hoppas att detta problem snart kommer fixas till. Ha det bra!

I <3 Gucci!



Hej alla! Jag ville visa en bild från Spanien (Karro, jag, Alicia, mamma och moster Karin åkte ihop dit) när vi var på stan och upptäckte denna Gucci-affär. Kul va? Ska se på Gossip girl nu. Ha det bra!


Gamla minnen...

Rubriken säger allt...





Vilken passar bäst för dig?



Vilken figur passar dig idag? Den som passar mig idag är nog den sjuka;)






Nytt!



Köpt på: H&M
pris: 149 kr


Sötnosen!



Inann vi åker ville jag bara lägga upp en bild på Brownie!
ILY
Brown!<3


Till kungsmässan!

Hej alla läsare! Snart så ska vi åka till kungsmässan. Har inte tänkt köpa något speciellt men ni får se sen om jag köpt något. Har fortfarande lite ont i halsen men det mesta har gått över. Vill också bara säga 2 saker till Janine:

1: Snygg skylt J!

2: Saknar dig med!! Måste träffas<3

Haha! En bild jag fixade på picnik en gång.


Farfar och resten av familjen på...

middag. Ok, här sitter jag, irriterad, trött och som man kan säga "osynlig". Ingen pratar med mig. Alla skrattar högljutt. Ok, de är snälla, men varför existerar int jag? Den enda som sitter vid min sida ch får mig på bättre humör är Felix. Gud vad jag önskar att du var här, A! Saknar dig så!





Tillbaka från Emelie och är förskyld!

Hej alla läsare! Som ni vet så har jag inte bloggat på dom senaste dagarna...  Det är för att jag har faft fullt upp med skolan och så har jag sovit över hos Emelie. Moa var också med. Hon gick i min gymnastik och Emelie känner henne från dagis. Moas syrra passade oss igår för Emelies mamma o pappa var typ någonstans, kom ej ihåg vart. Men aja.... Vi hade jättekul! Vi såg på 2 filmer och badade i en varm jacuzzi. Men jag o Emelie hade otur för sent på kvällen innan vi skulle sova så märkte vi att vi hade ganska on i halsen! Jag trodde att det skulle gå över men såklart har det blivit värre. Jag vaknade på morgonen klockan halv 6 för att rullgardinen var öppen så det lyste in ljus. Och sen dess har jag haft jätte ont i halsen. Emelie med... Haha, Moa klarade sig;) Nu ska jag försöka att blogga mycket mer men nu så ska jag o mamsi baka hallongrottor. PS: Jag får tvätta händerna noga nu.


Dagens vykort







Thailand, Pipiisland. Jag var på semester i år, 2011 i april. Vi hade jättekul!



Klippt mig

Hej alla käraste! Jag har klippt bort en del av mina då fula guldtoppar hos min frisör, Johan. Han klipper mig på Tempellage (hur stavas det..?). Är rätt nöjd, faktiskt. I alla fall, kollar på Gossip girl på datan min. Förresten, jag kom just på att jag måste skriva in i min kalender att det är Jönssons gamla kräftskiva på torsdag. Inga kompisar med hem. Har precis skrivit in det i anteckningsboken. Det ser ut så här:

J´s kräftskiva på Torsdag.
INGA KOMPISAR MED HEM

Skrev det sista lite slarvigt. Alicia, hur mår du? I alla fall, jag älskar er!

You know you love me. XOXO... Lil J


Bild jag just redigerat



Pappa och jag tränar på noter.

Nu så tränar jag o pappa på olika noter. såklart var det inte min idé, haha;) Karro spelar piano och sjunger i en mick.  Snart ska vi nog sätta på en film. Den heter: Djävulen bär prada. Har sett den andra gånger, men men... Kanske uppdaterar lite senare så hejdå!
Love ya!<3



En fin bild på mig! Karro tog bilden.


Lunch på IKEA

Hej allihopa! Idag så har mamma hämtat mig halv två för att äta lunch med mig på IKEA. Jag hade jätteroligt! Vi letade efter nya möbler till mitt nya rum. Vi hittade ett fint skrivbord som var vitt och mörkbrunt och... en vit garderob, var det nog. Ha det bra! Puss!

You know you love me. XOXO... Lil J

Ska snart dra på mig min One Piece....



Ser på scrubs!

Hej! Nu så ser jag på scrubs. Hedda och Ida har precis åkt hem så nu har jag inte något speciellt att göra.
Jag har inte hunnit blogga så mycket för att skolan har börjat. Man har inte lika mycket tid som på loven.
Men ändå... Hejdå! Love ya!<3


Scrubs!


Är med Hedda och Ida!


Hej alla läsare! Just nu så är jag med Hedda och Ida.
Och nu ska vi göra pannkakor så hejdå!!


Sry!



Förlåt att jag inte bloggat på två dagar! Men nu ska jag skärpa mig. I alla fall, på tiden så har jag fått min nya väska och... inte mycket mer. Nu har skolan börjat. Inte jättekul. Men det var kul att träffa de vänner man inte varit mycket med på senaste tiden. Nu måste jag gå. Puss!

P.S. Jag kommer börja blogga från skolan snart (om någon vecka), för vi har innerast-grupper. Vi får göra vad vi vill i klassrummet. Ville bara säga det och att Gossip girl går på 5:an typå varje dag kl. 16:10, Alicia.

You know you love me. XOXO... Lil J


Dagens motto:




Glöm alla problem, imorgon kommer nya.



Say cheese!!!

Ost ja, det är gott, nee men jag bläddrade bland mina bilder och då hittade jag en söt bild som min mamma hade fixat på sin mobil och skickat till mig. Så jag delar med mig den bilden!
Love ya!


Tack mamma för den söta bilden!
Hamstern längst till höger är Brownie. Och hamstern högre upp är Zack.
Tyvärr så är Zack död, men Brownie är kvar!


Ser på Billy Madison med Karro!

Hej alla läsare! Nu så ser jag och Karro på Billy Madison.
 Det är en rolig komedi med Adam Sandler.
Imorn är det skola så slut på sovmorgon;)
Har inte mycket mer att säga så hejdå!



Love ya!


Tillbaka till The City



Just nu tittar vi tre på Sex and the City!
Det första Karro och jag började göra efter kriget var att dra på oss våra One Piece<3
Mamma serverade oss just varm choklad. Det är jättesnällt av henne.
Nå, nu måste jag kolla på avsnittet. Ha det bra! Puss!

You know you love me. XOXO... Lil J



Bild på mig. Vad tycks?? Karro redigerade den.


Tvätta bilen & vattenkrig!

Hej bloggen! Vi har just tvättat bilen med mamma. Detta slutade med att vi tog allt vatten med såpa i och kastade på varandra med svamparna :D Vi står här, iskalla, med bara bikiniunderdelar på oss. Bild kommer snart. Puss!




Idag!



Premium på Picnik!

Nu har Janine skaffat premium picnik! Vi har fixat massa bilder och blev väldigt nöjd med resultatet. Sen ska vi spela spel eller nåt. Här är bilderna:





Då och Nu


Janine för tre år sedan.


Janine nu, i april 2011.


Alicia i Danmark, 2009 i Köpenhamn. På väg till Lilla Sjöjungfrun statyn.


Alicia nu, För några veckor sen.


Dagens vykort:)




Var: Danmark, Köpenhamn
Vilka: Alicia och Janine

Om vykortet: Alicia, jag och mamma åkte till Köpenhamn ihop. Vi hade varit där i två dagar när bilden togs. Tyvärr så vet jag inte vad statyen heter. Danmarkresan var en fantastisk upplevelse.

You know you love us. XOXO... A and J


Ser på Sex and the city med Karro o Janine!


Just nu så kollar vi på Sex and the city! Det är väldigt dåligt väder så det får bli en film dag;) Vi har precis varit hos Janines farfar. Vi fick springa hem i regnet efteråt! Haha men bloggar mer senare. Hejdå!

Här sitter jag i bakluckan på bilden! Haha, Janine är också med.


Bilder på J



Strålande glad J i Bangkok




Janine med hennes underbat söta mamma!


Bilder på A



Karro fotade båda :)



Knasiga Felix!





Stolt fotograf: Janine Hindemark

Om bilden: Här är Felix ganska lat. Han ligger på vår filt och ser skyldig ut. Man undrar vad han är så rädd för? Har han gjort något dumt? Haha! Han ser knasig ut i alla fall.




Stolt fotograf: Alicia Blomqvist

Om bilden: Felix försöker ju flörta på tjejerna! Ser ni inte att han blinkar med ena ögat?? Haha, tror inte att han försöker med något annat xD


Gör snickers, Eller vad man ska kalla det...

Hej alla läsare! Janine och Nina håller på att baka hemgjord snickers! Egentligen så heter det något speciellt men jag kommer inte ihåg vad det kallas för xD Det ska bli så gott. Men nu så skulle Janine och Nina åka till affären och köpa mat så jag och Karro är ensamma nu. Haha, jag bloggar och Karro håller på med sin iphone:)) Mmm... Här är en bild på den hemgjorda snickers!, som inte är klar en;) Hejdå!!


Gott!


Jag idag... o.O








Mys kläder gäller för oss idag;) Har inte haft på oss dom hela dagen bara så ni vet. Vi satte på oss dom efter att jag, (Alicia), Karro och Janine hade haft vattenkrig i trädgården! Haha, det var kul:) Men hejdå!

You now you love us, XOXO A and J<3


Dagens vykort



Här är bjuder jag på en söt bild med Felix! Det är Janines hund. Visst är han söt?? Jag tog kortet med min kamera, lite suddig bild men ändå... Hejdå!


Kollar på Sex and the city!

Nu så kollar jag, Janine, Karro och Nina på Sex and the city!
Vi kollar på avsnitten, alltså innan filmerna kom.
Dricker också uppfriskande te.
Karro håller Felix och klappar honom, Felix är hunden;)
Ska nog blogga mycket imorn om det blir fint väder så håll utkik.
Fast förresten, klockan är ju redan 00:09 så det är redan torsdag! Haha men Hejdå!



Hejdå Rickard!



Jag älskar dig Ricky, ha det så bra i Singapore igen! Världens bästa Gudfar!


Dagens maträtt!




Huvudrätt: Supergod pizza med mozzarella, färska svampar och skinka.



Efterrätt: Mango Sticky Rice, thailändsk rätt med saftig mango och ris med kokossås.



Snacks: Alicias vitchoklad ägg med smarties. Underbara, är Janines nya favvosnacks.




Just nu!


Just nu så ser vi på fortfarande på stenhuggaren.
Det är för att vi har ätit middag och efterrätt emellan filmen. Haha men vi kanske ska se på en annan film senare men bara kanske;) Jaja men hejdå!

En bild som jag tog själv med min kamera.



Pappa, jag saknar dig



Hej alla kära! Pappa är ju i GBG, så han kommer om ca en vecka. Jag ville bara säga att jag älskar honom till honom, om han läser det här<3 Puss!


Töntigt med Barbies & dockor?



hej alla kära! Tänkte just på barn när de var små. Vi alla älskade dockor och barbiedockor. Nu anser alla att det är barnsligt att leka med dockor/barbies när man är över tio år. Det tycker jag är helt fel. Jag anser att man får leka med dockor i vilken ålder man vill. Kolla bara på min söta tårta från 2006. Så barnsligt är det väl inte?

You know you love me. XOXO... Lil J


Från mitt fotoalbum



Jag åt frukost med de andra, då det kom massa roliga Disneystjärnor.


Dagens vykort











Alla tre sötisar<3
Var:Disney World
Vilka: Alicia Karolina och Janine


Hemgjord pizza med rolig efterrätt!

Hej alla läsare! Jag kollar på stenhuggaren som Janine skrev såklart. Senare så ska vi göra pizza till middag, gott:P Vi ska också göra roliga efterrätter. Vi ska göra någon godis sak som ser ut som ett stekt ägg. Det vita är gjort av vitchoklad och det gula är gjort av smarties. Och vi ska nog göra egen snickers också. Mmm... Vi fick idén av boken "Johanna fixar fest!" Finns att låna på biblotek. Nu ska vi göra mat så hejdå!


Är på landet



Nu är jag, Karro och Alicia i Fjällbacka. Vi kollar på en deckare som spelas in i vårt kvarter där vi är just nu. Den heter Stenhuggaren. Ursäkta att bilden som visas nu är från 2005, men hade inte någon bättre på landet. Ok, ska göra egen pizza med A och K lite senare till middag så det ska bli gott :)

You know you love me. XOXO... Lil J


Dagens vykort






Den här bilden är på mig och mamma på stranden. Det var stranden i Phuket (Thailand), vårt 5-stjärniga hotells strand. Upptäckte den nyss. Önskar att jag var där nu. Mamma älskade stranden lika mycket som jag.

You know you love me. XOXO... Lil J


Titanic





Hej alla käraste!
Just nu så kollar jag på min favoritfilm, Titanic. Om du inte har sett den så borde du verkligen det. Den har fått hur många oscar nomineringar som helst. I alla fall, jag ska lägga upp dagens outfit om jag hinner med det.

Vi har inte gjort särskilt mycket idag. Dagen började med att vi åkte till Vallda golfklubb och åt lunch. Jag åt spaghetti och köttfärssås. Det var jättegott. Rickard och två andra (b.l.a. Dodde, skriver mer om honom snart) sulle spela golf medans jag, mamma och pappa åkte hem för att gå till biblioteket. Det var en halvtimmes promenad, och till vår stora besvikelse så var det inte öppet :( Det regnade, så det var inte heller så roligt. Vi blev bjudna på drink hos Dodde. Jag fick Orangina. Nu är vi hemma och myser. Puss!

You know you love me. XOXO... Lil J


Chloe trailer

Hej alla käraste! Nu ska jag hålla mitt löfte och lägga ut trailern. Ni kommer se vilken film vi ska se nu. Jag tyckte den verkade bra på Hemmakväll, men det får vi snart se.

You know you love me. XOXO... Lil J





Ny iPad & Rickard från Singapore







Hej alla kära! Jag har något roligt att berätta. Faktiskt 2 bra saker, kommer jag på nu. Den första är att min gudfar och pappas bästa kompis Rickard har kommit hit för att träffa oss och hans föräldrar från Singapore. Den andra bra saken är att vi har fått en iPad (Se bild ovan)<3 Den har grönt skydd.
Pappa hämtade Ricky som kom från Mottala (där hans föräldrar bor) för att luncha med mig, mamma och pappa såklart. Vi åt på Palace. Lite senare så köpte mamma en lila One Piece till mig :D Den lägger jag upp på bild imorrn, kanske. Pappa köpte en tavla för ynkliga 300 kr idag, ett riktigt fynd. När han velat där i ca 20 minuter, så sprang vi svettandes till spårvagnen (jag avskyr spårvagnar, som ni kanske förstår.). Vi var hemma långt innan mamma, och hyrde en film. Jag ska lägga upp trailern snart. Okej, ha det bra!

You know you love me. XOXO... Lil J


Gott fika

Hej alla! Jag hinner inte lägga upp någon bild, tyvärr. Men Fanny och jag ska fika snart.
Jag hoppas att Alicia också kan blogga snart. Hur går det med erat bredband nu?
I alla fall, ska hålla mitt löfte till Alicia och blogga mycket. Annars kommer hon bli arg :D
Mamma ringde nyss. Hon ska snart hem, tror jag. Pussar och kramar i massor!

You know you love me. XOXO... Lil J




Ska till Fanny<3



Hej alla! Jag ska jättesnart till Fanny. Hon är supersnäll.
I alla fall, det här är på min dansuppvisning, bilden ovan. Fanny dansar också diskodans.
 
Måste äta lite frukost. You know you love me. XLXL... Lil J


Våra möbler är borta!



Haha, Just nu så är det några gubbar som bär bort alla våra möbler till det nya huset. Såklart har dom en flyttbil;) Men den här natten så sov vi på bara madrasser! Vi är typ fortfarande jätte trötta. Snart ska vi nog kolla på gossip girl utan soffa! Haha, TVn är fortfarande kvar. Vet inte riktigt när vi ska flytta idag. Kanske om några timmar. Vi har inte så mkt mer att skriva så Hejdå!


7-eleven yoghurtglass!




Hej alla sötnosar!
Alicia skulle hämta hennes efterlängtade bok Night World på biblioteket idag, men vi kom typ 10-15 min försent! Karin gick till 7-eleven och köpte yoghurtglass åt mig (Janine), Alicia, Sara, Karro och Calle. Visst ser den läcker ut? Den var supergod tyckte jag, Karro, Sara och Calle, men Alicia var inte lika förtjust. Det var p.g.a. att Alicia ätit ett må-illa-tuggummi som smakade konstigt med glassen. Jag klandrar henne inte. :)
Puss på er!

You know you love me/
J



Dagens outfit









Ska snart äta frukost.

Nu ska vi snart äta frukost. Jag är väldigt hungrig. Senare så ska jag,Janine,Karro,Sara och Nina gå på bio! Vi ska se Bridesmaids. Det ska bli kul:) Hejdå då!




Bild från igår!




Hejsan! ;) Vi bjuder på en bild från igår. Det är lillkusinen Erik som kramar om kaninen Fanny. Visst är kortet gulligt? ´Fanny älskade inte riktigt honom, men men. Vi bloggar mer senare. Puss på er<3


Det nya huset




Hej allihopa!
Det första vi ska berätta är att Sara har gjort en ny header<3 Visst blev den jättefin? Men vi kommer ha båda två. Vi kan liksom byta när vi vill. I alla fall, jag (Janine) ska sova över här, så vi har cyklat till Alicias nya hus idag. Vi sover i det gamla, såklart. Lill-Erik var där. Han älskade Saras kanin Fanny, hon blev arg på honom xD Bild kommer imorn.
Alicia ska skriva lite:
Nu ska vi nog snart gå och lägga oss. Jag är ganska trött men jag vet int om Janine är det;) Blev väldigt nöjd med headern eller hur det stavas. Fast den gamla var också jättefin! Vilken tycker ni var snyggast?? Men jag har inget mer att skriva så hejdå och godnatt!

Janine som går ner i brygga!!

Alicia som sjunger på scen!!

Janine är här!

Nu är Janine här!! Vi ska nog åka till vårat nya hus lite senare och fixa. Men nu ska vi bara chilla lite;)  Så hejdå!!



Snart så kommer jag!



Snart ska jag till Karro & Alicia!<3
Snart så måste jag börja handla massa saker. Min andra gudfar kommer hit för att träffa oss från Singapore, så jag ska laga kyckling med parmaskinka (kanske någon buljong liknande grej till, mamma gör lite skaldjur) och saffrans risotto (stavning).Jag har lagat det innan en gång, så det borde gå bra.

Måste gå! Puss<3 Vill bara säga att jag la upp en bild på min förra hamster, Shanti. Hon (mamma visste att jag vägrade köpa en kille, så hon ljög! Det var visst en kille :C) är död nu. Hoppas Brownie är ok. Puss till henne!




Ser på Amazing race med Karro!

Nu ser jag och Karro på amazing race. Vi väntar på att mamma och magnus ska komma hem med pizza:P Gött!
Är ganska trött nu, Gick upp klockan 10. Kanske är sent för er men inte för mig! Haha:) Fast när det är skola så måste jag gå upp halv 7! Jag längtar verkligen till skolan!! :)) Men hejdå!

Med min trollstav så förvandlar jag Janine till en groda! För hon är ju sötare än mig. Jag  heter sötnos och Janine är min sötnos kapten!  Love U<3




I'm home!

Nu är jag i GBG! Vi ska snart äta middag med några andra:) Skönt att vara hemma igen...  Har inget mer att säga så hejdå!!



Så söta cupcake ringar! Ska önska mig:)) Finns att köpa på
http://www.beccadesign.se/


Just go with it



Hej allihopa! Jag och min kompis Tilde kollar på filmen Just go with it. Jag hinner tyvärr inte lägga upp trailern nu. Kanske någon annan gång, om jag har mycket tid över. I alla fall, jag har kokat nudlar till lunch och har precis smakat på en dansk ostliknande sak. Först trodde jag att det var något sött (förpackningen gav mig en ond aning), men det var det inte, som tur var. Nu måste jag gå! Puss!


Dagens outfit!

Köpt på SISLEY.
Inte så fint väder idag va?? Haha, men jag har inte så mycket mer att säga så HEJDÅ!:)

Idag! Och imorn;)

Nu sitter jag och trängs i soffan med mina kusiner;) Imorn ska jag åka hem. Då ska vi till mamma och packa packa och mera packning! Vi flyttar jätte snart. Det ska bli jätte kul! Lägger upp bilder på det nya huset nån gång när vi har flyttat. Hörde att Janine har fått en juicy couture tröja. Gud va fubbigt!!!!!!! Haha, men Hejdå...
Mina kusiner! Haha:))

Shoppingdags!






Hej allihopa! Mamma och jag har shoppat mycket (b.l.a. en Juicy tröja) och ska typ köpa en One Piece, bara kanske, åt mig. Jag vill ha en lila. Ska lägga upp tatueringen jag gjort på stan. Det är inte en sån riktig, men samtidigt inte en vanlig, ni vet. Den kommer sitta i två veckor.
Puss!



Är på landet!

Nu är jag på landet. Vi ska ha kräft kalas idag:) Till Janine: Ok, Visste inte att du var borta. tack för den söta bilden du la upp! Här är en bild till dig! Tyvärr så kan inte den här datan ta bilder från google så:(
Juicy Couture tårta!! Den måste jag ha till mitt kalas!! Haha:))

Svar till Alicias: Janine BLOGGA NU!




Till Alicia (bilden ovan alltså) Love ya!!!
Har varit hos en vän, Karin, så jag kunde inte blogga. Men om jag inte bloggar, så fattar du varför. Snart så ska jag blogga mer! Idag så ska vi inte göra särskilt mycket, förutom att hyra en film och gå på stan.
Det är det alla brukar göra i Sveriges snäst största stad, Göteborg. Jag bor i Fjällbacka ibland, som ni vet, men jag måste få gå in på "riktiga" affärer i stan som JC, Juicy Couture, H&M (finns i Fjällis, men tar lång tid att åka dit, så...) och mycket annat. Ok, nu måste jag gå! Kärlek till er!

Att komma ihåg att göra idag:
Matte:Diagnos BoP steg 4
Engelska: Romeo and Juliet bok
Övrigt:Påminna mamma om Hemmakväll, HYRA FILM


Några random bilder!

Här är några random bilder på mina saker:)
Fick den av min kompis Emelie!
Söta hund tofflor. fick av mammsi<3
Alla mina naglack!
Små lådor elr vad man säger. Gjorde dom helt själv med hjälp av mini fling paket.
Min lilla gaderob. Lite mycket med bilder eller??

Nya naglar!

Här är en bild på mina nya naglar. Det är grafitti naglack. Det syns inte så bra men ändå.

Dagens outfit!

Min Tommy Hilfiger klänning.

Äter äpple och ser på CATWOMEN.

Sitter jag och Karro o kollar på Catwomen. Det regnar ute. Inte så kul va?? Idag ska vi inte göra något speciellt. Så hejdå!

10 saker ni inte visste om mig!

Jag hatar gröt.

Jag älskar märket juicy couture.

Hela min familj har bott i USA förutom jag, Jag var inte född.

Jag har bara gått på en skola i hela mitt liv.

Mina föräldrar är skilda.

Jag ska flytta jättesnart.

Jag väger 30 kilo med kläder på.

Jag har haft 5 hamstrar.

Jag spydde efter lilla göteborgsvarvet.

Mitt namn betyder ädel och ljus.



Skriver på en saga!

Jag håller på att skriva en rolig saga/berättelse. Det handlar om en tjej som heter Celina och hon skriver skoldagbok. Och så händer det massa roliga och knäppa saker. Här är några citat från sagan:
Jag var så glad över att dansa tryckare med Daniel.
Så glad att jag började må illa!
Och det som inte fick hända hände, Jag spydde rakt på Daniel!!!

-Då så kysste han mig!
- What are you saying!?
- Sluta prata engelska you bastard!

Just nu har jag ingen aning om vad jag håller på med.
Som WEDDING DAZE! Det är min favorit film.
Jag har inte sett filmen på typ 3 dagar!!! Måste se den nu!

Det är bara några citat och så från berättelsen. Hoppas att ni tycker dom var roliga!

Mitt nätverk är tillbaka!

Nu har jag kommit hem från Hedda. Pappa berättade att nätverket var tillbaka idag. Jag blev så klart jätte glad!
Just nu kollar jag på Two and a half men. Det går på 6:an nu. Här är en bild på jag idag!
Bara så ni vet så är linnet helt vitt. Kameran är lite knäpp bara;)

Till Janine!

BLOGGA!!!!


Blogg inlägg!!


Hej bloggen! Har precis ätit god glass hemma hos Hedda:) Ja, jag vet, är fortfarande hemma hos henne. Jag och pappa åt middag hos dom också. Karro är hos sin kompis Sara nu. Men i alla fall...

Lite trasligt hår jag har;) HAHA!


Inget nätverk!


Just nu har vi inget nätverk hemma hos mig. Jag är hos min kompis Hedda nu och dom har internet:)
Har inte träffat henne på HELA sommarlovet!!! Senare ska vi nog åka o bada. Hejdå!



Skönt!

Skönt att Janine är tillbaka! Det har varit tomt utan dig Janine! Såg att du ville att jag skulle lägga ut en bild på Brownie. Ja, här är en bild:) Och bilder på det jag köpte idag på torp.
Love tröja tillsammans med Love trosor:) Köpt på Lindex. PS: Det är baksidan på trosorna.
Jeans shorts! Köpt på Lindex.
Brownie! Frisk och Glad:) Förutom benet...

Back to SCHOOL!<3



Hej alla läsare!<3
Jag bjuder på en bild på min nya skolväska (Mamma ska beställa den idag :D).

Det är nog min finaste skolväska jag haft, tycker jag. Tack Tommy Hilfiger för din förmåga att göra fantastiska saker! Det är en Hilfiger väska, asså. Alicia har världens finaste Desigual-skolväska (från mig!)<3
Ok, måste gå Sweetie! Hejdå!


I´m HOME!



Förlåt att jag inte bloggat på evigheter! vi hade inte internet :(
Jaja, just nu så kollar jag på Sex and the City 2. Skönt att få vara ensam hemma!
Alicia, om du läser det här så vill jag säga hur ledsen jag är för Brownie!
Lägg gärna ut en färsk bild på henne så att jag får se den lilla sötnooowwsen!
Ok, vi ska träffa Lill-Erik o Jason lite senare idag, tror jag. Puss o hejdå!


En bild Karro redigerat. Det är jag på bilden<3


Torp!

Hej alla läsare! Idag ska jag, syrran och pappa åka till torp. Vi ska åka när pappa har sprungit klart. Hur orkar man springa på morgonen?!! Haha:) Vi ska inte göra nåt speciellt där, Men vi hade inget att göra hemma heller. Kanske ska kolla vad man önskar sig. Jag fyller år om exakt 3 månader! Haha, 1 november fyller jag år. Nu ska jag göra mig färdig och kanske skriva lite på min saga. Hejdå!
Min ring! Köpt på Kawaii shop i haga.

RSS 2.0